View Single Post
Vechi 22.07.2010, 19:37:37
Darkanian's Avatar
Darkanian Darkanian is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.12.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Bravo tie Florin ! Si eu am practicat acest sport destul de mult timp, nu mai zic de cate accidentari am luat si unele destul de grave dar nu a necesitat sa ma duc la spital. Este frumos sportul daca iti place sa te simti liber cand alergi , caci normal "parkour" inseamna alergare libera si depasirea oricarui obstacol si in timp devii si usor flexibil reusesti anumite miscari din acest sport usor. Eu mam lasat de acest sport ca nimeni de pe la mine nu il mai practica dar si de cand miam gasit prietena , nu prea ii placea ceea ce fac, caci oricand ma pot lovi. Si oricum chiar daca era sa ma lase sau nu eu tot faceam dar mam lasat caci nu mai am cu nimeni cu care sa practic, eu de unul singur nu are nici un farmec. Dar si acum daca as vrea mas apuca din nou dar problema este ca nam nici un prieten cu care sa practic. Iar despre parinti , hmm ! au vazut fel si fel de filmari cu mine inlegatura cu acest sport si mau certat uneori dar alteori mau lasat inpace caci nu mam accidentat niciodata atat de grav pentru la spital. Oricum bravo tie Florin ! bine ca ai cu cine practica.