View Single Post
Vechi 22.07.2010, 20:59:07
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
Tinarul de mai sus a cerut o lamurire pentru scoala ...
Tocmai ca a cerut o lamurire, dupa felul in care a cerut-o, eu i-am dat un sfat si cred ca a fost destul de amabil, caci puteam sa fiu si mai caustica...acum ca exista "credinciosi" asa buni ca voi care intelegeti printre randuri postarile sau care incercati sa ascundeti realitatea dupa usa, e alta problema si nu e problema mea...fiecare pana la urma avem dreptul la o parere.

Citat:
În prealabil postat de Hartford Vezi mesajul
... la urma urmei un preot sa asculte spovedania nu cred ca ii trebuie multa mate si fizica, hai sa fim seriosi.
1. A spus cineva ca trebuie sa invete mate si fizica in mod special, desi aceste materii au meritul sa-ti dezvolte capacitatea de gandire logica, analitica...etc (dar adevarat preotul nu are nevoie de asa ceva, el poate fi precum mormolocul, e de ajuns ca exista)?
2. La urma urmei eu n-am nimic de obiectat daca pe tine te multumeste ca un duhovnic doar sa te asculte si tu sa pleci de la spovedanie daca nu mai rau, macar la fel cum te-ai dus...ca doar nu e mantuirea mea in joc.