Citat:
În prealabil postat de Iubirea
AMIN!
Iertati-ma pe mine si pomeniti-ma la rugaciuni sa ma lumineze Dumnezeu si sa nu mai cad in astfel de ispite.
|
Cu toată dragostea eu pomenesc pe toți cei cărora le știu numele de Botez, și v-aș pomeni și pe d-voastră cu drag, dar cred că nu "iubirea", nu?! (îmi puteți spune numele pe mesaj privat, numai dacă doriți...)
Am spicuit și eu așa mesajele postate..., și referitor la acel băiat ce dorește să devină preot, părerea mea este că nu trebuie să ne facem griji noi, sau "să-l îndemnăm ori să-l oprim" de la așa ceva..., fiindcă ÎNTOTDEAUNA Dumnezeu este Cel ce toate le rânduiește în viața omului cum crede El mai bine, și îi "creează" un drum și o cale în viață exact după măsura și priceperea lui de a lucra!
Credea oare cineva la vremea respectivă de părintele Cleopa (care l-am cunoscut mulți ani personal), care avea doar patru clase primare, că va ajunge "un adevărat apostol" al României...?! Eu cred că nu!!!
Deci nu cred că este bine uneori să intrăm în discuții și "polemici" nefolositoare sufletului...!
Bucurii multe și îmi cer iertare pt. toate.
Doamne ajută și HRISTOS A ÎNVIAT!