View Single Post
Vechi 23.07.2010, 14:26:04
adrian010155 adrian010155 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 26.05.2008
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de diador Vezi mesajul
.......nu mai vreau,nu mai pot.cred in Dumnezeu,dar atat.ma rog sa nu ma lase sa fac ceva care sa-l supere.dar ca sa putem trai suntem nevoiti sa facem lucruri care ii supara pe semenii nostri.imi pare nespus de rau ca vom ajunge sa provocam suferinta dar nu mai vreau sa suferim noi......daca faci un rau -dar prin acest rau pui ordine in viata ta si a muuuultor oameni,e gresit sa-l faci?......asa ca noi am hotarat:infruntam ce avem de infruntat,calcam ce e de calcat in picioare,da' stiu ca dupa aceea ne putem vedea linistiti de viata.
Diador, daca citesti ce am marcat cu bold, din propria ta postare, vei vedea cat de contradictorie esti in gandire. Ceea ce spui tu ca "ati" decis este profund GRESIT. Esti sub impactul amagirilor diavolesti. Nu te lasa trasa spre moartea sufletului. Ar insemna sa te prapadesti pentru vesnicie, in loc sa suporti toate greutatile acestei vieti care, oricum, nu inseamna nimic, din punct de vedere al duratei, fata de eternitate. Limpezeste-ti mintea, pentru ca sufletul vad ca te indeamna sa nu faci prostiile pe care ti le-ai pus in cap.