View Single Post
Vechi 23.07.2010, 15:21:04
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Domnule, am văzut și eu niște călugărițe îmbrăcate în alb, pe vremuri care umblau prin gară și făceau vindecări prin credința ta... sau să crezi în el sau în Dumnezeu... nu mai știu exact.

Ceea ce e frumos este că era credincios în Dumnezeu, că vorbea despre iubire, post și rugăciuni, meditații și armonizarea cu natura restaurată de Domnul Iisus Hristos, deci se deosebea fundamental de secta lui Bivolaru care se folosea de chipul lui Iisus ca să desfrâneze și să-și scoată unii altora ochii, căci MISA făceau din Iisus un fel poză de om luminat... reâncarea unui duh rău din ăla de prin asia care se arăta bun la început dacă te lăsai desfrânat, dar apoi dacă nu, te distrugea... cum pe multe fete și feciori i-a distrus prin așramuri sau tabere sau spirale.

Deci ca fapte, acest Francisc Maitreya, făcea fapte bune, și chema spre iubire de Tatăl Ceresc... ceea ce este foarte bine, vorbea despre Triunghiul Tatălui, despre Porumbel, iar semnul lor este „interzis păcatul” și deasupra are un romb cu 4 cruciulițe.

Partea rea, este că nu cunoștea Adevărul... nu cunoștea nici pe Adevărul ci se iluziona că în el este sălășluit și el este al 7 fiu și deci ultima încarnare, deci iată nici nu mai avea rost să-L cunoască ci vorbea despre Domnul Iisus Hristos doar ca despre un personaj istoric, lucru evident absurd, căci sfântul Ioan Evanghelistul este defapt Fiul care este până la a doua venire a Domnului... iar Domnul e viu și ca Fiu al Omului și este și Dumnezeu și nu o încarnare sau o reîncarnare.

Deci clar era înșelat așa cum Mircea Eliade era înșelat, și se auto amăgea într-o stare de închipuilei foarte frumoase, o grozăvie a bonomiei, în care măreția miracolelor și puterilor se amestecă cu smerenia Credinței din Ortodoxie...

Practic li se amestecau credințele, grâul cu neghina din necunoaștere... dar tuturor ni se întâmplă și facem multe păcate... deci și ei erau păcătoși tocmai din pricina asta, în interior căci prin afară poate că se păzeau în fapte, căci nu știu să se fi desfrânat... deși yoga însăși și naturalismul este o desfrânare.

Deci el din necunoaștere de Adevăr e căzut într-o credință a necunoașterii și de aceea toată teoria lui cere cunoașterea pentru că el nu cunoștea pe Dumnezeu Tatăl, ori pe Sfânta Treime... nu cunoștea deoarece i se confundau închipuirea de sine, calea mândriilor yoghine cu calea smereniei, teoriile false despre univers și nemărginire dar poate că în timpul cât a petrecut în peșteră lepădând lumea a aflat mai multe despre Adevăr... deci fiindcă nu a făcut păcate și s-a retras din gLume, și a trăit în post și rugăciune, recunoscând pe Iisus și pe Maica Domnului și pe Dumnezeu Tatăl, chiar dacă s-a făcut și pe el un fiu al lui Dumnezeu, păcatele credințelor din necunoaștere, astea i se vor ierta, deoare chiar Domnul Iisus asta și dorește să fim fii buni ai Tatălui și frați ai Domnului netrufași și să credem chiar dacă uneori nu prea știm ce credem, dar să fim iubitori și curați... deci nu văd care ar fi până la urmă problema?

Iar problema lui se află în minciunile pe care le promova fără reacrdință, din necunoaștere, prin credulitate ezoterică, deci e vorba de credință oarbă și fermecătoare căci nici el nu cunoștea Adevărul cum nimeni din noi nu-L știe afară de Dumnezeu în întregime, căci Dumnezeu este știința a toate... dar măcar el nu a judecat pe nimeni chiar dacă nu a știut... ci a încercat o Yoga curată, o Yoga Dumnezeiască, O Yoga Creștină, O Yogă fără păcate și care caută cunoașterea, așa ca asiaticii dar pe calea ceva mai Creștină...

Deci față de secta lui Bivolaru, MISA pisa, care căutau cunoașterea și înțelepciunea fără să țină seama de păcate, chiar făcându-le cu nemiluita spre cunoașterea lor pentru dobândirea experienței și „înțelepciunii” ce vine din ele acest Francisc, este net superior... chiar dacă este înșelat în multe privințe, dar cine nu este... deci el este un fiu al luminii iar bibolaru est un fiu al întunericului... dacă ar fi să fac o comparație între ei. Și a făcut și justiția și s-a dovedit că a fugit de la a da socoteală exact ca un șobolan.

Deci dacă am exclude faptul că el ar fi a 7 reîncarnare a Cuvântului, căci Cuvântul nu se încarnează decât în ucenici, și dacă am exclude dorința ucenicilor lui de a dobândi puteri Dumnezeiești spre mândrie, și de am exclude exercițiile și meditațiile organelor sexuale și pozițiile, și dacă am exclude prostiile kundalini și alte energizări... atunci poate că se apropie și calea lui de o cale sfântă... dar nu-l judec ci vreau să scot în evidență că departe de a fi un antichrist, este ucenic și Yoghin este superior tuturor Yoghinilor căci a ales calea Creștin Ortodoxă... calea proorocilor... dar orice cale yoghină este net inferioară ascultării exacte de Dumnezeu, calea roboțelului ascultător, calea credinței smerite și a smerenie smerite... căci căile yoghine sunt căi asiatice și păgâne, ce cad în râpa mândriei și a milei deșarte... Dar ca apostol pentru yoghini sau asiatici, este un apostol al Domnului foarte bun și strălucit... este un fiu al Luminii căci a trăit respectând Darul Luminii precum și toți Luminătorii Cerești.

Deci eu nu-l urmez și nu-l cred decât în părțile cele bune care sunt conforme și asemănătoare cu Cuvântul lui Dumnezeu iar în rest îl combat fără să-l osîndesc căci a Domnului este răzbunarea și nu a omului, deci nu-l urmez și nu-l recunosc ca nici un fel de reîncarnare căci am lepădat și yoga și șotokanul căci acolo, în credințele lor e vorba doar de mândrie sau de smerenia trufașă... o înțelepciune deșartă și o credință în necredință pentru răzbunare, CERATĂ, ce artă? Artă marțială!... ca închipuirea de sine să te facă să te crezi înțelept, dar aia este înțelepciunea lor trufașă... cam așa cum am și eu că prea îmi pare că le știu pe toate... dar eu recunosc că nu le știu de la mine ci sunt scrise prin scripturi, prin sfinți părinți, ți se mai dă și de sus, dar Adevărul este de la Cuvântul lui Dumnezeu și sigur că se află și în inima Oamenilor Noi, mai ales în a celor Iubitori de sfințenia Domnului...

Deci stimată și dragă dușmancă și vrăjitoare MM, eu știu că hoții strigă hoții de pe tronul lui Dumnezeu căci i-au luat locul...

Dar acesta, acest Francisc Maitreya a încercat iată să facă din peștera de tâlhari a sectei lui Bivolaru care umplea sălile de sport cu tot felul de desfrânări și exerciții nebunești, de unde se răspândea prin casele oamenilor, un loc mai bun, căci s-a dus într-o peșteră și acolo s-au retras spre Lumină... Deci iată acest sfânt, sau nu, dacă este rămâne de văzut, a dat o cale pentru porci și câini așa ca mine, căci așa eram și eu mai rău ca ei, ca să poată să iasă din baaltă și să se îndrepte spre Cer, acolo unde sălășluiește Adevărul și Preacurata Înțelepciune.

Iar că el s-a crezut ceva închipuindu-se un ales sau un mai ales decît alți aleși, păi asta oricecopil se aseamănă cu actorii ca să se laude, dar trebuie să te asemeni ca să asculți, dacă chiar te asemeni, și nu cu oricine ci numai cu sfinții care s-au asemănat cu Domnul nostru Iisus Hristos chipul Tatălui și al Duhului Sfânt... și pare că acest Maitreya, Domnul este cu noi, a și ascultat câte ceva. Deci nu-l voi acuza și nu-l voi huli așa cum faci dumneata. Căci mie nu mi-a greșit cu nimic și nici ortodoxiei... deși oarecum cândva m-a ispitit, sau eu pe el, nu mai știu exact căci cine se aseamănă se adună.

Last edited by vsovivi; 23.07.2010 at 16:03:54.