View Single Post
Vechi 23.07.2010, 18:21:45
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit

239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya (VI)

i. Maxime ilariante:

- Când iubești, iubești!
- ...Adevărul este Adevăr...
- Dacă ați pășit, pasul este făcut.
- Ca să urnești carul, trebuie să te opintești puțin.
- Adevărul nu se strigă. El există.
- Adevărul poate să ucidă, dar poate să înalțe omul.
- Cuvântul este destin.
- Cuvântul viu trebuie să penetreze.
- Porți de intrare pentru cel rău: bijuterii, machiaj, pantaloni (la femei), ținută provocatoare, gânduri ne-Ui, fapte ne-Ui etc.
- Despre comunicarea telepatică: mesajul din Lumină este Vocea Tăcerii, gândul care curge. Dacă cineva aude o voce în ureche, este de la cel rău. Vocea auzită în Templu este posesiune.
- Spiritul este în hipofiză...
- Când soarele luminează, ce face noaptea? Așteaptă să-i vină rândul.
- Femeia este coarda pe care trebuie să cânte bărbatul... Femeia este coarda și bărbatul este arcușul.
- Prin toate proeminențele la om se captează sau se pierde energie. Baticul ordonează energia ce se emite prin Sahasrara. Fusta formează un ajutaj divergent-convergent.
- Cu cât sânii (chakre secundare) unei femei sunt mai mari, cu atât chakra-ele secundare sunt active și dau forță acelei femei.
- Femeia este mișcarea și nemișcarea ce primește cuprinsul bărbatului în ne-mplinirea ei, ca să-mplinească această ne-mplinire. ... Dacă femeia se deschide, bărbatul simte.

j. Pilde:
Pilda femeii iubite
Un om avea femeia lui și o iubea, dar nu înțelegea că ea nu-i aparținea lui. Și într-o zi femeia i-a cuvântat și i-a zis: ”Tu, omule, prea multe rădăcini ți-ai înfipt în pământ și ai cuprins iubirea mea cu înțelegerea-ți prea mică. Eliberează-mă de necuprinsul tău și tu vei fi în ceea ce eu dau prin binecuvântarea mea. De poți să mă cuprinzi prin iubirea ce o revărs în gândul tău, vei fi și tu, precum și eu la Tatăl meu.”
Urechi s-aveți să auziți ce-am spus acum!

Pilda neîncrezătorului
Multe preacuprinse căi se destrămau în pasul unui om ce nu știa să înțeleagă ce este demn a fi cuprins și adevăr prin căutare, iubire și destin prealuminat de cel ce poate fi căutat. Și pasul lui, a celui ce nu voia iubirea, cu neîncredere pășea, dar nu găsea ce-ar fi dorit, căci nu știa ce-nseamnă a iubi și a primi ce poate da Acel ce a promis cândva: „Cel ce poate să primească Binecuvântarea Mea va fi cuprins de căutări și regăsire prin trăire.”
Neîncrezătorul pas, prin rătăcirea lui, rămas-a lângă cărarea vieții și-a plâns, dar ce folos, că n-ajungea în pasul lui Cărarea Vieții.
Ochii voștri de-ar vedea, ați ști ce-nseamnă rătăcire.

Pilda izvorului căutării
Cum șoapte au ajuns în gândul celor doritori de căutare, voit-au ei să lase înălțare prin pasul lor. Dar n-au făcut, căci n-au crezut că pot să facă ceea ce ar fi dorit să facă. Și însetați erau și căutau să bea. Izvorul căutării lor nu ajungea în pasul gândului lor curat, căci se lăsa așteptat și ei nu îndrăzneau să caute firul lui prealuminat.
Și timpul a trecut. Preacuprinse căutări voiau să lase ei, dar bucuratu-s-au de un gând ce a venit când ei prea puțin se așteptau. Și gândul i-a învățat ce trebuiau să facă. O bucurie necuprinsă a fost în viața lor, că au găsit izvorul binecuvântării lor.
Cum au băut, trăit-au noul destin și-au zis: „De-am fi știut, n-am fi lăsat cuprinse căutări să piardă o valoare căutată.”

Pilda bolii și a bolnavului
Venit-a boala să aducă semn de întrebare peste acela ce a cuvântat cândva un adevăr lăsat peste cuprinsul oamenilor și ea învăluitu-l-a și zise: „Tu ești al meu” și el s-a îmbolnăvit. Dar continua vorbirea sa și-n adevărul său, cei ce-l priveau nu au văzut că suferință are peste el. Căci el trăia prin binecuvântarea-i dată de Cel ce l-a trimis.
Ce-ați înțeles toți?

Pilda unui soare luminos și a unui cărăbuș necredincios
Un cărăbuș zbura și a văzut un soare, a vrut s-ajungă până-n el, dar n-a ajuns. Dar știți de ce? Că n-a crezut în el…

Pilda ciorii și a porumbelului

Zis-a porumbelul către cioară: „Nu vrei să fii în adevărul meu?”
Și cioara-i spuse: „Cra-cra! Și eu-s pe calea mea!”

Pilda Noului și a Vechiului

Zis-a noul către vechi: „De ce-ai rămas cum ești? Nu vrei să te schimbi?”
Și vechiul îi răspunde: „De m-aș schimba, tu n-ai avea valoare acum.”
(Aluzie probabil la așa-zisele „schimbări” care ar fi făcut ca Biblia să nu mai fie autentică și credibilă - n.n.)

Pilda necuprinsului
Necuprinsul unei căutări a răsturnat valoarea necuprinsă a unui nou venit, zicând:
- Tu poți să fii continuarea împlinirii mele, dar dacă ei sunt necuprinși într-un cuprins al tău, putea-vor să-nțeleagă căutarea mea și-a ta?

Pildă (despre întrebare și răspuns)
Zis-a gândul către gând:
- De ce-ai venit în gândul meu, când tu ești gând precum sunt eu?
Și gândul zis-a către gând:
- Eu sunt, dar nu ca tine.
- Păi, cum?
- Că eu sunt nou.