View Single Post
Vechi 23.07.2010, 18:26:39
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya

239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya (VII)

k. Mesaje:

1.
Pace si Lumină peste voi!

...Atunci când vi se luminează Adevărul, ce faceți pentru a-L înțelege? Cum veți cunoaște ce este adevăr printre neadevăruri – cum? Ce ar putea face Lumina pentru a fi ea primită? Dar oare trebuie să facă ea ceva anume? Unde este căutarea voastră? Dar de fapt ce doriți să găsiți?
Începutul regăsirii voastre este prin acceptarea ființei umane ca microunivers, unit cu Adevărul Absolut. Fiți căutare dar în același timp și regăsire pentru noul vostru destin!
Atunci când se lasă noaptea peste destinul vostru, este vinovată noaptea noului pas?
Unde începe noaptea și unde se sfârșește ea?
Nu picurați gândul uitării odată cu roua dimineții pasului vostru în fapta ce vă stă în față. Că nu veți ajunge prea departe!
Bucurați-vă de cele ce vi se dau spre împlinire și veți fi ceea ce este regăsire pentru voi!
Francisc Maitreya
2.
Pace și iubire vouă, clujeni!

Dacă cele ce sunt nu vă ajută să înțelegeți, nu este vina mea. Trebuie să fiți așa cum v-am tot luminat – puternici, siguri pe voi în cele ce le luminați. Cunoașterea voastră este destul de multă, trebuie să o puneți în practică doar. Doriți-vă pacea care va deschide o cale către cele ce sunt – așa veți fi ceea ce este de dorit...
Cuprinsul gândului vostru nu poate fi limitat dacă nu puneți voi teama înaintea lui. Limitarea trăirii voastre micșorează valoarea conștiinței de sine.
Unde voiți să ajungeți prin teamă – unde? Dacă vi s-a dat un talant, de ce îl îngropați? Ce veți răspunde când veți fi întrebați dacă ați fost luminați asupra adevărului? Veți putea nega cele ce vi s-au dat spre Luminare? Din nou vă întreb: unde vreți să ajungeți – unde? De ce nu colaborați? Unde este iubirea voastră pentru aproapele vostru? Unde?
Este timpul să vă maturizați spiritual – faceți-o până nu va fi prea târziu!
Vă las să meditați asupra celor spuse acum în fața voastră.
Francisc Maitreya

l. Dragostea și iubirea:
- Nu știți Atributele Iubirii, pentru că nu le aplicați.
- Și dragostea e un atribut al iubirii, o atingere a unei bucurii printr-o mângâiere.
- Dacă vă iubiți, iubiți totul.
- Iubirea este manifestarea subtilă a Spiritului. Dragostea este manifestarea materiei dense.
- Atâta timp cât voi nu vă alimentați din Marele Ocean Planetar, nu veți cunoaște iubirea.

m. Rugăciuni noi:
1.
Iubire, iubire, iubire Ție, Părinte drag!
Binecuvântat să fie Numele Tău în veci! Amin.
2.
Pace și Liniște peste mine! (3 ori)
Pace, Pace, Pace! Iubire, Iubire, Iubire!
Sunt cel ce sunt, ca o valoare în univers și caut Iubirea prin Adevăr!
Sunt om și caut valoarea!
Sunt valoarea ce trebuie cuprinsă în necuprinsul cuprins al Binecuvântării și Iubirii Lui Dumnezeu!
Sunt om și vreau să fiu (tot) om!
Iubire!
Sunt om!
Adevăr!
Sunt om!
Armonie!
Sunt om!
Fiți în pasul meu valori și eu voi fi ce nu am fost!
Iubire! Iubire! Iubire!
Am încredere în mine!
Am încredere în ceea ce fac!
Am încredere în mine!
Sunt valoare, căutare și-mplinire!
Iubire, Iubire, Iubire!
Sunt Iubire!
Sunt Iubire!
Sunt Iubire!
Sunt Adevăr!
Amin!

n. Îndemnuri către discipoli:
1.- Uiiiiiii, Uiiiiiii! Trăirea voastră e în voi, și prin voi trăim și noi! Uiiiiiii, Uiiiiiii!
2.- Ce e copacul? Arborele vieții sale.
Și pomul a strigat:
- Omule, de ce nu vrei să vezi în mine valoarea ta, ca și trăire? O, omule, nu rătăci, privește în adevărul tău, și vei găsi în mine căutarea ta. Căci fiecare frunză-n vânt ce legănatu-s-a ca o șoptire, striga-va către tine…”om” și iarăși “om” “AUM” și “AUM”…, ca o valoare rechemată și o cântare ca-mplinire și binecuvântare, omule! Ești “om”, ești “om”, ești “om”… Și omul n-a cuprins valoarea lui nicicând.
Copacul și acum așteaptă, spune “om”, și “om”, și “om”, și Uiiiiiii, că sunt aici, și Uiiiiiii, că sunt aici, Uiiiiiii. Copacul așteaptă.
Voi ce-așteptați? Cuvântul “om” răsună în fiecare gând, și în urechea voastră, și sunteți “om”, și sunteți “om”. Sau nu cuprindeți re-gândirea și trăirea lui ca o valoare dată?
Copacul stă și-așteaptă, și-așteaptă, și-așteaptă, și dă cuprinsului trăirea.
Fiți căutarea prin cuprins, și veți avea valoarea și-mplinirea.
3. - Să nu îndrăzniți să mă mai judecați!
Să nu îndrăzniți să veniți la mine să cereți puteri, nefiind pregătiți.
4. - Nu mai gândiți ne-Ui!
5.- Din 1992 am dat totul și am plecat să-mi fac misiunea!
Numai atunci pot să vă ajut, când colaborați cu mine!
6.- Yoga Focului Cosmic este cea mai înaltă școală. Această formă de manifestare n-a mai fost cunoscută. De aceea vi se pare greu, și este greu.
7.- Trebuie să recunoaștem progresul. Trebuie să ne folosim de ceea ce este în pasul nostru, pentru a ne ușura munca. (mașină, telefon mobil, calculator.)