239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya
239. Alt concurent redutabil al Antihristului Pucios: Francisc Maitreya (VIII)
o. Mantre (rugăciuni repetate mecanic):
1.- Ui! (mantra iubirii universale). Dacă aveți credință în Dumnezeu, nu trebuie să vă mai atingă nimic. Dacă aveți gândul curat, nu se apropie nimic ne-Ui de voi. (Ui înseamnă iubire spirituală)
2.- Uiiiiiii! CONȘTIINȚA LUMINEAZĂ NOUL PAS PRIN CALEA REVĂRSĂRII DE IUBIRE ! Uiiiiiii! SUNT GÂNDUL FAPTEI REÎMPĂCĂRII! Uiiiiiii!
(de trei ori)
Această mantră se spune de câte trei ori pe zi timp de șapte zile. Alimentația este foarte importantă. [...]
Vă luminez acum cu iubirea altei mantre, ce vă va ajuta să luminați zidirea templului vostru.
3.- Uiiiiiii! LOCUL AȘTEPTĂRII ACCEPTĂ NOUA FORMĂ DE MANIFESTARE PRIN ADEVĂR! Uiiiiiii! RECUNOSC LOCUL AȘTEPTĂRII - Uiiiiiii!
(de trei ori)
La fel și această mantră, se va spune tot de câte trei ori pe zi timp de șapte zile. După ce v-ați acomodat cu noile schimbări din templul vostru, treceți la o curățire a minții[...]
Din nou va trebui să luminați iubirea altei mantre timp de șapte zile:
4.- Uiiiiiii! PASUL GÂNDULUI CUNOAȘTE FAPTA LOCURILOR AȘTEPTĂRII, RENASC PRIN NOUA VALOARE A CONȘTIINȚEI! Uiiiiiii! MĂ REINTEGREZ ÎN NOUA FORMĂ DE VIAȚĂ PRIN ABSOLUT! Uiiiiiii!
(de trei ori)
Această mantră va fi luminată ca și celelalte, tot de câte trei ori pe zi. Apoi, cercetați efectul ei. Cu răbdare, vor veni și rezultatele mult dorite. [...]
Fie ca Adevărul să vă călăuzească peste toate locurile așteptării!
În sala mare a templului
[...] Dacă sunteți pregătiți, va trebui să puneți mâna dreaptă peste acel simbol, și spunând următoarea mantră vi se va deschide poarta.
5.- Uiiiiiii! SIMBOL – PRIN PASUL REGĂSIRII CUPRINDE-MĂ – Uiiiiiii! (o dată)
Dacă ați luminat această mantră, se va deschide o poartă prin care trebuie să intrați. [...]
Fiți mai răbdători cu voi înșivă și veți reuși. [...]
La altarul templului
V-am mai spus și cu alte ocazii despre acest lucru foarte important pentru o ființă. Altarul este esența vieții ființei. [...] Cum se intră în Altar, pe tronul de lumină trebuie să domnească prin lumină Cristosul. Dacă tronul este „gol”, nu este manifestarea Cristosului prin acel om. Acest lucru nu este de dorit. Dar dacă totuși se întâlnește o asemenea situație, nu rămâne altceva decât să se invoce Lumina Iubirii spunând mereu „Iisuse Iubire, Iubire, Iubire”. Se va repeta această mantră până ce pe Tronul de Lumină vi se revelează Iisus Cristos.
[...]
După terminarea acestei examinări vi se va îngădui să treceți la o mai înaltă inițiere, tot în Altar. Pe peretele din stânga sunt trei uși. La fel pe peretele din dreapta, sunt tot trei uși care vă așteaptă. Mai întâi veți trece la prima ușă din partea stângă. Priviți simbolul ce se vede în partea stângă a ușii, după care îl veți atinge cu palma stângă. Cât timp țineți palma stângă pe acesta, invocați mantra UI. Se vor perinda multe uși prin fața voastră, dar, se va opri acea ușă care este pentru nivelul la care ați ajuns . Aceasta la rândul ei are un simbol ce luminează cu intermitență. După o luminare a mantrei:
6.- Uiiiiiii! SIMBOL CUPRINDE-MĂ ȘI-MI LUMINEAZĂ PASUL! Uiiiiiii! (care se va spune o dată),
ușa vi se va deschide – intrați și studiați…
După ce veți termina de studiat aici, din nou veți fi supuși unui examen în fața comisiei întrunite[...] Pentru a avea cale deschisă, va trebui să luminați iubirea unei mantre ce este cheia. Mantra este următoarea:
7.- Uiiiiiii! SIMBOL, CUPRINDE-MI VALOAREA CONȘTIINȚEI ȘI PRIMEȘTE-MĂ SPRE MAREA TA INIȚIERE! Uiiiiiii, Uiiiiiii!
(o dată)
După ce veți lumina această mantră, vă veți simți atrași de acest simbol, care este o mare poartă așa cum v-am mai spus[...]
Urmează partea cea mai frumoasă, și anume studiul care duce către eliberare. Dar acest lucru îl vom discuta în capitolul următor.
Din nou sala mare a templului
Dacă acest lucru se petrece, nu este întâmplător. [...] Invocați această mantră ce v-o luminez, și calea vi se va deschide. „Cheia” (mantra), este următoarea:
8.- Uiiiiiii! SIMBOL, CUNOAȘTE-MI VALOAREA ȘI CUPRINDE-MĂ! Uiiiiiii! CONȘTIENTIZEAZĂ-MĂ ASUPRA IUBIRII TALE! Uiiiiiii!
(o dată)
Deci va trebui să puneți palma dreaptă peste simbol, apoi veți lumina iubirea acelei mantre. După luminarea mantrei, veți fi atrași prin „poartă”. [...] Acestea vă vor ajuta la cele ce urmează.
Scara spiralată a templului
V-am mai luminat și în alte cărți despre această scară a templului omului. Acum a sosit momentul să vă destăinui tainele acestei scări. [...] Bucurați-vă o dată cu ei, și bucuria va dăinui peste veacuri!
Treapta întâi din scara spiralată
După cum vă spuneam, pentru a ajunge aici va trebui să treceți din Altarul templului vostru către scara spiralată printr-o poartă. [...] Această „cheie” este calea ce duce către lumina cunoașterii noului destin al ființei voastre. Cheia (mantra) este următoarea:
9.- Uiiiiiii! PASUL REGĂSIRII GĂSEȘTE NOUL LOC DE AȘTEPTARE – SUNT NOUL DESTIN CE TRECE CĂTRE ADEVĂR – PACE ȘI LINIȘTE PESTE MINE! Uiiiiiii, Uiiiiiii!
(o dată)
Această mantră, după cum vedeți, se luminează o singură dată, dar, cu o maximă concentrare. Dacă Pacea și Liniștea este peste voi, vi se va deschide Poarta Scării Spiralate așa cum este de dorit. [...]
Să luăm unul dintre simboluri, și anume acela care luminează cu intermitență. Dacă simbolul din partea stângă a voastră luminează cu intermitență, veți pune peste acesta palma stângă și veți lumina iubirea următoarei mantre (chei):
10.- Uiiiiiii! SIMBOL, PRIN ADEVĂRUL TĂU TRECE FAPTA FIINȚEI MELE – CUPRINDE-MĂ! Uiiiiiii, Uiiiiiii!
(o dată)
După invocarea acestei mantre, simbolul vă va cuprinde și veți trece într-o altă dimensiune a templului vostru. [...]
În fața fiecărei uși veți privi simbolul ce apare și apoi veți invoca mantra Uiiiiiii! SIMBOL, CUPRINDE-MĂ! Aceasta va fi spusă de trei ori! Dacă lumina emisă de voi vibrează cu cea a simbolului, acea ușă vi se va deschide. Pătrundeți cu mare încredere, căci Marii Maeștrii vă așteaptă cu multă iubire și îngăduință… După terminarea acestei mari inițieri, veți fi supuși din nou unui mare examen. [...]
După cum ați văzut, această primă treaptă de inițiere este Treapta Eliberării. Cel ce parcurge această inițiere are nemurirea. [...]
Uiiiiiii! SIMBOL, CUPRINDE-MĂ! Un Eliberat nu mai are chakre. El este un stâlp de lumină ce luminează peste cei ce-l găsesc.
C. Epilog
La 5 iunie 2003, cel care a fost Francisc I, zis Maitreya, a fost cuprins de Simbol, a pășit pe Treapta Eliberării și, lipsit definitiv de Chakre, a răsuflat ușurat, dându-și duhul:
Uiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|