Citat:
În prealabil postat de DanutzZze
Asa cum v-am mai scris, eu trec printr-o perioada foarte urata din punct de vedere sentimental. Cand am scris prima postare nici macar nu mai vorbeam cu baiatul pe care-l iubesc. Acum am inceput sa vorbim, m-a cautat desi nu ne-am impacat. Consider ca asta e inceputul unei minuni facute de Dumnezeu,Sfanta Fecioara, Iisus Hristos, Sfantul Nectarie si toti sfintii carora m-am rugat eu.
Consider ca numai prin rugaciune Dumnezeu ne ajuta. RUGATI-VA SI O SA FITI AUZITI!!
P.S. o sa mai revin cu o postare atunci cand OCROTITORII MEI vor considera ca merit cu adevarat sa ma ajute si am sa va povestesc.
DOAMNE DUMNEZEU MEU, AJUTA-MA PE MINE PACATOASA!!!
|
Intr-o situatie asemanatoare am fost si inca sunt si eu...

Am fost la Aiud de fapt in apropierea Aiudului la Manastirea Ponor care are hramul Sfantul Nectarie! Am ramas foarte surprinsa de hramul manastirii. De Sfantul Nectarie auzisem dar nu ii citeam acatistul desi viata lui am citit-o cu foarte mult timp in urma si pot sa spun ca m-a impresionat pana la lacrimi... Cu timpul am uitat ce citisem despre el si nu i-am cerut ajutorul. Cum spuneam, mergand la acea manastire pentru a-mi spune durerea am primit in dar icoana Sfantului Nectarie si o carticica mica care cuprinde invataturi ale Sfantului Nectarie. Am plans cand am primit aceste daruri si i-am cerut din adancul sufletului sa ma ajute! De atunci am inceput sa citesc Acatistul Sfantului si in a treia zi de cand am inceput sa citesc am primit un telefon care mi-a readus speranta! Sigur ca mai e mult, poate foarte mult de facut dar cred ca Dumnezeu asculta rugaciunile "casnicilor" Lui si ne miluieste si pe noi pacatosii!
De fiecare data cand citesc o minune savarsita prin mijlocirea Sfantului Nectarie imi dau lacrimile si ma gandesc ca intr-o zi voi spune si eu cu inima impacata: " si pe mine m-a ajutat Sfantul Nectarie!"
Doamne ajuta!