Citat:
În prealabil postat de gringo
dar nu am pus-o eu , intr-adevar recunosc ca e cam nepotrivita daaar trebuia sa aratam ca nu e chiar diavolul , mai are cai de indreptare dar este indaratnic , si dracusorii din el inca il tin in ghiare ... dar cu ajutorul Domnului si al vostru poate ii vom alunga .
Este cineva care ar avea binevointa sa ii propovaduiasca adevarul acestui baiat ? Eu poate ca nu sunt cel mai potrivit , nu prea am darul vorbirii ...
|
Mai draga, tu nu intelegi ca este un moment in care nu trebuie decat sa te rogi? Cu forta nu rezolvi nimic, poate fi si mai rau... nimeni dintre forumisti nu cred ca s-a gandit vreo clipa ca ar fi diavolul, dar cand ai de luptat impotriva raului nu poti singur, si nimeni dintre noi nu ar putea sa faca acest lucru! Dumnezeu pentru rugaciunile celor care vor indreptarea lui se va milostivi spre el atunci cand va considera de cuviinta; peste noapte nu cred ca ai sa reusesti! Cu rabdare si rugaciune! Am recomandat Psaltirea pentru ca psalmii sunt rugaciuni foarte puternice impotriva raului iar celui pomenit nu i se intampla nimic rau! Tu roaga-te si lasa-L pe Dumnezeu sa lucreze; doar nu crezi ca reusesti tu mai mult ca Dumnezeu? Una e vointa dar puterea si ajutorul sunt de la Dumnezeu!
Puteti sa il treceti in pomelnic si la Sfantul Maslu!