ma repet:nu vreau sa supar pe nimeni,doar cer sfaturi.mie de cativa ani mi se pare ca Dumnezeu si-a intors fata de la noi.nu spun ca nu suntem foarte pacatosi.dar pb mea este ca tot continuind asa facem pe zi ce trece tot mai multe.pe cand in situatia la care ma gandesc eu ne-ar scuti sa mai pacatuim asa mult.concret:de 10 ani ne zbatem fara folos pt suflet sau material.din contra avem numai pagube.am fost atrasi fara voie in niste conflicte pe care am tot incercat sa le evitam(ma refer aici la conflicte mari in instanta s.a.m.d.)s-a apelat si la vrajitori din partea celorlalti (chiar parinti ai nostri).o vreme ne-au ajutat si doi preoti Dumnezeu sa-i ierte dar au decedat anul trecut amandoi.noi bineinteles ca suntem pacatosi si nu putem lupta cu fosti ingeri ai lui Dumnezeu(diavolii si fortele lor).ni s-au intamplat lucruri incredibil de rele si inexplicabile pt cei din jurul nostru.pb este ca acuma suntem extrem de dezamagiti vlaguiti sufleteste si trupeste si am ajuns la concluzia ca numai intorcand raul(NU cu vrajitori) putem sa-l starpim.de ani de zile am tot cautat pace,am tot cautat rabdare.acum nu mai avem nimic:nici rabdare,nici putere,credinta ne e zdruncinata,sufletul prapastuit.o vreme am avut o scurta pauza in primavara,dar acum atacurile pe toate fronturile sunt mai violente si noi nu mai putem face fata.eu incerc sa tin post,sa ma rog.stiu ca nu ar tb sa astept un raspuns,dar macar putina liniste pt sufletele noastre,putin repaus.viata mi se pare un cosmar nesfarsit.n-are limite in chinurile la care ne supune.nu mai pot!!!!!chiar nu mai pot.Va multumesc.Multumesc lui Dumnezeu ca mi-a dat posibilitatea sa Il cunosc si il rog sa aiba mai multa mila de voi!
|