Citat:
În prealabil postat de andreicozia
Serios? Eu cred ca continui sa te imbeti cu apa rece.
Noi?, in Romania? cinstim femeia asa cum o cinstim pe Maica domnului?..tu cred ca visezi.
Musulmanii nu-si cinstesc femeile?
Tu ce faci cu femeia ta?..o trimiti cu rata la munca de dimineata pina seara, ei o tin ca pe o doamna, ACASA, sa foaca DOAR de mincare si CURAT si sa aibe grija CUM TREBUIE de copii!
Oare ne apropiem noi cit de cit de aceste standarte?
|
Oare femeile au fost facute doar ca sa faca curat, mancare si sa aiba grija de copii? Doar astea trebuie sa faca femeile pentru a fi "doamne"? Ai nu serios?
Din cate stiu eu munca remunerata nu este interzisa pentru femei, Dumnezeu nu a interzis femeilor sa munceasca (adica sa aiba un loc de munca platit) si sa aiba grija doar de copii, sa faca curat si de mancare...Si la fel, Dumnezeu nu a interzis femeilor sa mearga la scoala...
Ceea ce fac sau cum sunt tinute femeile musulmane nu inseamna ca sunt si standarde demne de urmat sau de luat ca exemplu...
Printre musulmani pot fi si oameni pe care sa te poti baza, oameni respectuosi si care nu sunt fanatici, dar sunt cam rari...
Oricum orice padure are uscaturile ei, dar nu spune ca a tine femeia acasa este un standard...Femeile nu sunt obligate sa munceasca, dar nici nu li se interzice asta...
Ce ar trebui sa faca o femeie care ramane vaduva si care mai are si copii de crescut daca in timpul casatoriei nu a muncit deloc? Ar trebui sa stea acasa sau sa munceasca ca sa aiba cu ce sa isi creasca si sa isi ingrijeasca copiii????