View Single Post
Vechi 24.07.2010, 10:28:10
bmd
Guest

Implicit Romanii neamul lui Cain

Citat:
Īn prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Nu inventez nici un pacat . Poti pleca , dar nu dand cu piciorul la tot ceea ce ti-a dat Dumnezeu, facandu-te parte a acestui neam. Prea multi au ales sa plece, dar nu pt a vedea lumea sau a munci....Au plecat cu dispret sau chiar cu ura fata de neamul si tara din care au fost lasati sa faca parte...Pe atat de multi romani i-am auzit scuipand pe neam si tara ....! O psihologie demonica pe post de scuza pt un gest personal...Si tot ceea ce injuri iti ia Dumnezeu ! Crezi ca n-au stiut ca sunt vremuri bune si vremuri rele pt neam si ca la rau mai trebuie sa si lupti ?
!
Mare e gradina Ta Doamne!!!!
"tara din care au fost lasati sa faca parte" De unde le scoti mai frate? Iti vin asa spontan sau le si gindesti inainte?
Te-ai gindit vreodata ca nu toti care se nasc in Romania, se pot impaca cu felul de a fi al romanilor? Sti matale cum este sa renunti la ani multi de munca,studiu (probabil mai multi decit virsta matale)si sa pleci sa incepi de la zero? Banuiesti probabil cum este sa fi tigan in Romania, ei cam asa esti roman in strainatate. De ce oare? Din romanii cu care sint eu in contact toti sint ok, cu servicii, cinstiti, respectati si totusi asta nu schimba de loc mentalitatea occidentului fata de Romania. De ce?
Eu nu stiu daca-i pacat sa emigrezi sau nu stiu doar ca in ciuda greutatilor si a vietii modeste pe care o duc aici, in comparatie cu cea pe care o duceam sau asi putea-o duce in Romania NU M_ASI MAI REINTOARCE!!
Oare nu-i pacat sa traiesti in Romania si sa nu te schimbi in bine?
Cind o sa devina neamul asta romanesc mai interesat de propia capra?
Reply With Quote