Subiect: Obezitatea
View Single Post
Vechi 24.07.2010, 13:24:04
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de mihele_m Vezi mesajul
Multumesc pentru comentariu ,este asa cum spui ,sa sti ca ajut fara sa ma bat cu "caramida in piept " ca am facut bine ,nu trebuie sa ies pe forum sau sa ma duc la TV si sa spun ca am donat si am facut ,daca s-a interpretat gresit comentariul meu imi cer scuze ,eu am comentat la alt comentariu .
Draga mea, probabil ca atunci cand eu am citit postarea ta nu am inteles mesajul, motiv pentru care a venit si raspunsul meu, care nu a vrut sa fie unul negativ asa cum a fost interpretat ulterior.
Subiectul in sine este foarte bun tinand cont de timpurile si lumea in care traim...iar aceasta boala nu intotdeauna este rezultatul "nesimtirii"...eu chiar am povestit in acest topic, la un moment dat situatia unei foste colege de facultate, o fata extraordinara care a avut nesansa sa se nasca cu o boala foarte rara care o ingrasa din nimic pe zi ce trecea.

Deci subiectul este interesant de dezbatut, dar ce facem noi pentru acesti oameni sau in general pentru oameni este problema noastra...exact cum ai spus si tu...
Doamne ajuta!