Citat:
Pe Uranus și Neptun temperatura atinge mii de grade iar pe Pluto apa e sub formă de gheață.
|
Stiu, am zis ca temperatura este obstacolul cel mai mare.
Citat:
Chiar dacă ai avea un ocean de aminoacizi, ei nu o să se combine în proteine și ADN, nemaivorbind de apariția celulei. Ca să se formeze, trebuie să existe niște surse de energie care să ducă la apariția legăturilor dar existența acestei energii (fulgerele din basmele inepte ale lui Darwin) au ca efect mai degrabă distrugerea legăturilor. De asemeni, moleculele diferite ar reacționa unele cu altele ducând la altceva decât vor evoluționiștii. De exemplu aminoacizii și zaharurile se combină unele cu altele distrugându-se reciproc.
Sunt curios, cum vezi tu apariția unei celule? Ea nu poate fi creată nici în laborator, darmite să apară în natură, unde sunt atâtea condiții adverse.
|
Eu nu stiu cum s-a format prima celula (as primi Nobel-ul nu crezi?) totusi s-au facut niste ipoteze si inca studiaza. Au descoperit bacteri (din aia care nu pot supravietui cu oxigen) in meteoriti si imi este destul de clar ca nu este nici o mana a lui Dumnezeu aici. Au atatea dovezi ca viata s-a evoluat... fosilele cele mai vechi erau niste organisme simple si cu cat se inainteaza si de aproprie de recent se descoperà organisme din ce in ce mai complexe. Nu sunt multe faptele care stiinta nu reuseste sa le explice, eu cred ca este prea "tanara". Voi astepta si cand aia vor descoperi cum s-a nascut prima celula si cum s-a nascut universul, o sa vad eu ce o sa faceti voi crestini.
Citat:
bine stai și întreabă-te cine ești tu, cel care te întrebi? Își pune materia întrebări?
|
Nu stiu ce vrei sa zici...