View Single Post
Vechi 24.07.2010, 22:24:41
Dai lanu Dai lanu is offline
Junior Member

Data înregistrării: 19.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de carmina Vezi mesajul
O vorba aflata la Trinitas, ieri:

Daca nu poti vorbi fiului tau despre Dumnezeu, vorbeste-I lui Dumnezeu despre el...
Mare adevar,sunt vorbele Parintelui Arsenie Boca,care ne mai invata ca atunci cand ne rugam fie pentru noi si sau pentru aproapele nostru,trebuie sa stim ce cerem si sa credem ca vom dobandi ceea ce vom cere.Credinta alaturi de nadejde si iubire il apropie pe credincios prin intermediul harului dumnezeiesc de izvorul vietii religioase,de Dumnezeu.Credinta,presupune si anumite obligatii pe care fiecare dintre noi le avem,si anume:obligatia de a ne cunoaste credinta;iar noi pe masura ce ne adancim in credinta,prim harul dumnezeiesc din ce in ce mai bine si trebuie sa crestem in credinta.Pentru ca cineva sa creasca in credinta trebuie sa se gaseasca in Biserica,sa primeasca Sfintele Taine;o alta obligatie este necesitatea marturisirii credintei prin fapta si vorba:"Oricine va marturisii pentru Mine inaintea oamenilor,marturisi-voi si Eu pentru el inaintea Tatalui Meu,Care este in Ceruri"(Mat.10,32).Sfantul Apostol Pavel ne descopera o alta obligatie si anume aceea de a ne pastra credinta:"Lupta cea buna am luptat,calatoria am savarsit,credinta am pazit"(II Tim.4,7)
Reply With Quote