"vai de aceia care ar putea vorbi si raman muti".da.da.e greu.e foarte greu de suportat sa n-ai incotro si ramai mut ! si ce usor e ..."a scrie versuri cand nimic nu ai a spune"...si totusi,cat de usor e sa ramai mut in vacarmul actual ! acum si semidoct daca esti,esti un pericol.starea mea de semidoct,m-a pus mai tot timpul numai pe mine in pericol.acum sunt un pericol.nenorocirea e ca nu sunt singur.ca mine care am fost,sunt si voi fi un etern bun la toate,mai sunt o mare de romani.si fiecare dintre noi, e prins undeva intr-un spatiu al lui personal care seamana cu o aura.dar nu e aura.e ca un scut invizibil,ceva ca o bula cu proprietati lubrice deosebite care ne faciliteaza o alunecare nesimtitoare a unuia pe langa altul si a tuturor pe langa toti.formam un fel de spuma invizibila in lumina obisnuita.iar lumina aceasta este ipocrita.cel putin ipocrita.peiorez desigur!dar acum n-o sa peiorez: ca bula din acea spuma,ce sfat as putea eu cere alteia care seamana atat de mult cu mine?!! va spun tuturor din acest site,ca m-am bucurat nespus ca aici e altfel ! __________________________________________________ __________________________ ____ eu sunt ramasita pacatoasa,care nu a incaput in etrnitatea de intuneric in care voi salasui daca nu ma vei ierta Tu Doamne.
|