Citat:
În prealabil postat de IC
Vai, dillema draga, dar tare suparata esti.
Acum, depinde cum vrei sa vezi problema.
Dai vina pe barbati. Da, si eu as fi tentata sa fac acelasi lucru, dar intrebarea este, vrea numai el sex, sau amandoi. Nu pun problema violurilor!!!
Si inca ceva. Ai auzit de femei care nu s-au lasat convinse de barbat? Ba din contra au luat si bataie, dar copilul tot l-au pastrat?
Da, amandoi poarta vina, dar la urma urmei femeia se duce pe masa, nu el, si daca eu nu vreau, apai, NU VREAU.
Iar finalul mesajului tau...mai bine lasa!!!
|
Dar de ce nu pui problema violurilor? Tocmai si de asta vorbeam! Si de ce ma rog daca tot barbatii is capul femeii in Biserica se dovedesc in realitate unii ca fiind perversi si TREBUIE SA CONVINGA FEMEIA! Daca sunt responsabili si ar gandi cu mintea data de D-zeu ca sexul in afara casatoriei e PACAt...multe probleme sar diminua crede-ma.
Asta nu inteleg eu ...de ce barbatii asa mari si tari trebuie sa convinga femeia sa faca sex...in loc sa o invete ca de fapt sexul e pacat:) Si de fapt e invers nu doar ca o forteaza folosind orice mijloace fizice psihice etc sa faca sex dar o si violeaza uneori...tu ce ai face ma rog daca ai ramane insarcinata in urma unui violului facut de un tigan ...biata de tine venind obosita de la serciviu cu sot si copii acasa?
Iar ce zici de o femeie care a are la activ 3 cezariene sau are o sarcina extrauterina...care cu siguranta ii va cauza moartea sau pur si simplu are 6 copii si fizic nu este in stare sa mai aduca un copil pe lume!!! Tu zici de abstinenta? Asta supne-o barbatului ca daca nu stai la pat mai si divorteaza sau isi ia amanta. In primul rand eu cred ca multe ar rezolva o buna educatie a barbatilor in a respecta si femeia.
Si sincer nu doresc un dar care mi l-a dat D-zeu sa se transforme intr-un blestem...sa stiu ca mor pentru o potentiala viata.
Sa las ce? trezeste-te si mai gandeste. Tot citesc totfelul de materiale ca copii avortati ar fi suflete fara mantuire etc. Dar Biblia nu specifica nimic. Toate aceste povesti sunt rodul imaginatiei. Eu cred doar in Biblie!