View Single Post
Vechi 24.07.2010, 23:49:25
stereox's Avatar
stereox stereox is offline
Member

Data înregistrării: 04.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heorhe Vezi mesajul
Ce crezi ca e mai important pentru tine, structura atomului sau defectele tale? De ce esti mai curios despre materie decat despre tine ? Crezi ca te stii pe tine suficient incat sa declari capitolul inchis si sa treci la studiul universului ? Te inseli. Esti invidios ? Iti barfesti colegii ? Crezi ca esti mai bun decat altul ? Crezi ca esti nevinovat ? Nu ai mintit niciodata ? Iti doresti bunul altuia ? Te mandresti cu noua achizitie in materie de haine, masini, calculatoare, etc ? In general, te mandresti ? Iti place de tine mai mult decat de oricine altcineva ?
In ordinea in care ai adresat intrebarile: structura atomului; ambele mi se par interesante; intrebarea nu are relevanta; in general nu sunt invidios pe ceilalti; ii barfesc doar pe cei care merita :); sunt mai bun decat unii si mai slab decat altii; nu stiu care e acuzatia; nu mai mult decat oricine altcineva; daca te referi la furt atunci nu; nu ma mandresc cu toate prostiile; in general nu, dar daca imi reuseste ceva si primesc aprecieri atunci da, la fel ca oricare altul; nu.

Citat:
În prealabil postat de heorhe Vezi mesajul
ce zici , te mai intereseaza atomul ?
DA!

Ce poate fi mai interesant decat atomul? Acel atom care nu da doi bani pe framantarile noastre si care doar se combina cu alti atomi, la fel de mici si nesemnificativi, intr-o multime atat de mare de posibilitati incat pot da nastere si unor fiinte miraculoase si inzestrate cu judecata.
Si care, in viziunea lor ingusta, ridicola si egocentrica despre lume, isi pun intrebari inutile si au impresia ca raspunsurile lor mistice si puerile sunt adevarurile fundamentale ale unui univers alcatuit din atomi care nu dau doi bani.