View Single Post
Vechi 25.07.2010, 00:59:34
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 240. Marea Maestră Adela angelica, “marchiza îngerilor”

240. Marea Maestră Adela angelica, “marchiza îngerilor” (II)

O situație aparte o prezintă “proorocițele” Mihaela de la Pucioși și Adela de la Maitreyști, care sunt pe punctul de a se substitui lui Hristos, în relația lor specială pe care o promovează între Dumnezeu și om. Ele condiționează total puterea lui Dumnezeu de puterea lor, dorința Lui de dorința lor, voința Lui de voința lor. Mihaela fabrică pe bandă rulantă mesaje pe care le prezintă ca fiind “venite din cer”, prin care își impune față de adepții ei orice inovație îi trece prin minte, oricât ar fi ea de stranie sau de îndrăzneață. La rândul ei, Adela preia îndrăzneala maestrului și mentorului ei, Francisc Maitreya, care se substituia lui Hristos, spunând despre sine: “Eu sunt Cel ce sunt”.

Ucenicii Adelei se confesează retoric pe situl închinat ei:

“Cine este Marea maestră Adela, nu depinde de noi, căci Ea este cea care este! Dar ce reprezintă Ea pentru fiecare: prietenă, Maestră sau Mamă, de noi depinde.”

Subtil, dar energic, Pucioșii și Maitreyștii o detronează pe Preasfânta Fecioară Maria din demnitatea de Maică a Creștinătății, primită de la Însuși Fiul ei aflat pe cruce: “Femeie, iată fiul tău!” (Ioan 19,26), substituind-o cu surogate pieritoare. Adela preia din mers și instituie o dogmă care la pucioși este deja istorie: aceea de a fi “Mamă a credincioșilor”, căci Pucioșii au și ei “Mama” lor, pe Verginica Tudorache, căreia i-au și închinat un “Acatist” copiat duă Acatistul Maicii Domnului”. În acest “Acatist”, versetele “Bucură-te, maică Virginie, pururea fericită!” încheie invariabil fiecare Icos, dar ca să nu credem că este vorba de o “maică” oarecare, în sensul monahicesc al cuvântului, pucioșii au grijă să facă limpede înțelesul că “ noi suntem fiii ei” (deci , “ea este mama lor”) încă de la Condacul 1:

“Apărătoarea noastră cea mare, pentru biruință mulțumiri, izbăvindu-ne din nevoi, aducem ție purtătoare de Dumnezeu, noi fiii tăi; și ca ceea ce ai mijlocire nebiruită, izbăvește-ne din toate nevoile ca să strigăm ție: Bucură-te maică Virginie, pururea fericită!” (Citat din cartea “Cuvântul lui Dumnezeu”, ediția 1995, pag.650)

Teoria reîncarnării, vehiculată cu mult aplomb de Marele Maestru Francisc Maitreya pe când trăia (ca să-și convingă adepții că el este una dintre reîncarnările Fiului lui Dumnezeu), îi vine acum ca o mănușă succesoarei lui, Marea Maestră Adela. Ea afirmă cu îndrăzneală că este una dintre reîncarnările Mamei Lumii, cea cea în viețile anterioare le-a dat viață pe rând, atât lui Hristos cât și lui Budha:

“O, Tu, Iubire Sacră, prunci din Mine pleacă, așa ai hotărât să fiu eu Mamă a Tuturor. O, pruncii Mei, de oriunde aș privi văd binele și răul așezat, dar luptă Mama pentru voi. Durere de simt nu las să vă cuprindă niciodată pe voi. Eu duc și am început să urc Golgota și Crucea îmi este grea, dar singură își duce Mama ce este așezat pe umerii Ei. Privesc în dreapta, privesc în stânga, un ochi plânge, altul râde. Sămânța Luminii aici aruncată puțină a rămas, căci întunecimea mult a cuprins Pământul prin necredință, prin părăsirea Dumnezeului de Lumină de voi oameni dragi.” (extras din conferințele Marii Maestre Adela)

Ca și Pucioșii, Mama Adela este preocupată de soarta poporului român și a României, țara “aleasă de Dumnezeu” să-i fie dată ei moștenire, pentru a o ridica la statutul de “Buricul Pământului”; Ca și mama Omida, Mama Angela e preocupată de a-i ghici viitorul și a poza în ursitoarea ei cea bună, “angelica marchiză a îngerilor”, care-i va ridica pe toți românii “din mândrie și din necunoaștere” :

“O, Doamne Dumnezeul meu și-al tuturor! Las în grija Ta poporul român și țara, ce Tu le-ai însemnat cu numele meu, ce Tu mi-ai dăruit! Las în grija Ta pe toți cei ce servesc Lumina, dar Stăpâne Dragă din genunchi, în spirit nu mă ridic! Mă rog continuu pentru pământ, pentru țară, pentru cei ce au plecat de pe Calea Ta de Lumină! Căci plâng pentru ei! Privesc către ei unde s-au așezat din mândrie, din necunoaștere! O, Doamne Dumnezeul meu Cel Adevărat! Te rog cu Iubire ai îngăduință pentru toți! Mulțumesc Tată Sfânt Ceresc pentru tot ce s-a împlinit, pentru tot ce s-a așezat! Și Te iubesc!" (extras din conferințele Marii Maestre Adela)

Plină de energie, mama Adela știe să-și mobilizeze discipolii și să-i facă să danseze după cum ea le cântă (vezi http://www.trambita.net/video%20MMA/video%20MMA.htm )

– va urma –