optional
am intrat de curiozitate mai mult sa vad daca este cineva de parere cu mine...
Biserica nu greseste,dar preotii si cei mai mari pusi gresesc prin faptul ca ei insisi nu-si cunosc menirea pentru care au fost investiti.De ce sa nu o recunoastem ca tot sinodul este pro ecumenist ,supus politic sau organizat de tip masonic.adica nu se ridica nimeni sa spuna ca totusi Sfantul Brancoveanu nu poate fi declarat mason (si ca, Cantacuzino a fost primul mason roman) s.a.m.d.
Totul se vorbeste frumos pe forum.. vorbim despre Biserica Ortodoxa ,Sinod ..parca totul e rai..dar daca as spune cum lucreaza masoneria cand e vorba de alegerea unui episcop cred ca nu s-ar afisa ce am scris pe baza ca provoc tulburare..citind mutle topice legate de ecumenism nu se spune despre canoanele sub care cad episcopii slujind cu catolicii sau cu grecocatolicii.
Vreau sa spun numai ca sunt icoane in tara care plang adesea cu mir si ca acele icoane nu se vor a fi tiparite si date spre inchinare.Poate multi ati vrea sa stiti despre ce vorbesc,dar imi stiu riscul si chiar inutilitatea de a vorbi,cei interesati pot sa caute si sa gaseasca adevarul despre actuala Biserica .Vedeti numai postul Tv. Trinitas pe cine arata mai des?parintele Iustin Parvu deloc! duhovnici nimic ,doar cultura ortodoxa .Totu-i frumos, nimic de zis .
Sf.Arsenie Boca spune ca doar prin traire duhovniceasca poti demonstra omului ca exista Dumnezeu !!
|