View Single Post
Vechi 25.07.2010, 14:34:29
Iubirea's Avatar
Iubirea Iubirea is offline
Senior Member

Data înregistrării: 27.06.2010
Locație: Bucuresti in C.I
Religia: Ortodox
Implicit

Ma alatur colegilor care deja au postat si pe langa sfaturile lor eu iti spun sa mergi pana la limita extrema si sa ii propui ca te vei sinucide cu el...tot nu mai are nici o valoare viata, ca ai stat tu si ai meditat bine la discutiile avute cu el si ai ajuns la aceasta concluzie. Spune-i despre familia ta minunata care te iubeste si tu ii iubesti dar totusi iti vine sa faci acest gest...si ca deja iti imaginezi ce va fi dupa, avand alte exemple de acest gen din mass-media si nu numai.
Nu stiu...eu ti-am dat niste exemple...nu-l cunosc...tu il cunosti si poti sa-ti faci inainte un asemenea scenariu ca sa-l prinzi unde e sensibil, unde e buba care sta sa explodeze...si dupa ce i-ai descoperit asta incearca sa vindeci dar nu cu argumente religioase in mod special ca in aceste momenmte astea sunt deranjante, sau depinde de persoana...
Incearca sa fii un bun psiholog acum tinand cont ca il cunosti...nu incerca sa-i fii parinte, duhovnic, frate, prieten..etc

Succes si tine-ne si pe noi la curent cu ce ai reusit.
Doamne ajuta!