View Single Post
Vechi 25.07.2010, 17:19:59
carment carment is offline
Junior Member

Data înregistrării: 25.07.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de tigerAvalo9 Vezi mesajul
Nu inteleg ce cauta oameni musulmani pe un forum ortodox.Normal ca un musulman o sa se apere ca doar nu o sa zica da aveti dreptate sunt uracios sau sunt invatat de mic sa urasc evreii ,americanii etc.Am inteles ca este o sarbatoare a lor acuma ,si ca au niste obiceiuri cam dure,nu au voie sa manance nimic ei cand tin post ,nici macar apa ,sau poate ca nu am inteles eu bine.
Am dat din intamplare pe acest forum, cautand niste informatii. Fierb deja cand aud ce le mai fata la unii mintea. Se vede ca habar nu ai in ce consta sa tii un post, nici macar in religia ta crestina. Poate ca nu ai tinut nicidata post si vorbesti fara sa stii. Spre informatia ta, daca intradevar vrei sa tii post, nu mananci si nu bei absolut nimic de la rasaritul si pana la apusul soarelui si te rogi lui Dumnezeu ( post negru). Exact la fel este si la musulmani atunci cand postesc, nu mananca si nu beau nimic de la rasarit si pana la apusul soarelui si se roaga lui Allah. Bineinteles tine post cine crede ca este capabil si sanatos, fara sa sufere de ceva boli grave.