View Single Post
Vechi 25.07.2010, 20:59:59
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
...si fiindca tot mi-ai rascolit amintirile Cristi, mai spun doar atat...iubeam atat de mult tot ce faceam acolo ca atunci cand terminam ascultarea si puteam pleca (au fost si momente cand terminam ascultarea dupa ora 1-2 noaptea), nu mai aveam timp sa ma schimb in hainele curate ca batea clopotul si incepea slujba...imi luam rasa din zbor din cuier si alergam pana la biserica ca sa ajung prima si parintele sa inceapa cu mine slujba...sa citesc ceasurile si sa cant. Cand dimineata stareta impartea ascultarile si maicile incepeau sa comenteze ca de ce le trimite pe ele, cu drag mergeam eu in locul lor iar daca eu imi terminam mai repede ascultarea mea, nu mergeam in camera sa fac ce vreau eu ci mergeam la alte ascultari mai grele unde stiam ca maicile au mult de lucru. Cand stareta ma trimitea cu masina in oras sa rezolv diverse probleme, niciodata nu plecam pana nu intrebam toate maicile batrane daca nu au ceva de cumparat (medicamente, detergent...etc)faceam liste si apoi plecam.

Este putin spus cat m-am implicat si cat am iubit tot ce am facut acolo, nu degeaba au trecut 6 ani in care am tot sperat ca am sa reusesc sa fac fata oricarei ispite...dar, n-am reusit, pana la urma am clacat in momentul in care nu am mai avut duhovniceste vorbind, punct de sprijin.
Tin legatura cu ele si le vizitez cand am ocazia, dar atat din partea mea...din partea lor inca exista speranta ca voi reveni...acea suferinta de care tu vorbesti in mine a creat reactie adversa.

Asta este ceea ce simt si gandesc despre aceasta lume si nu are legatura cu credinta mea...in alta ordine de idei altcinva mai sensibil ar fi trecut lejer la alta religie.
Sa fi binecuvantata !