,,Nu te ruga de Mine sa le dau Pace, roaga te de ei sa si schimbe purtarile''
Vazand postarile ateilor de pana acum, cred ca ar trebui mai degraba numiti inchinatori la idoli, si parca ajung sa pricep de ce au fost aceasta specie prima asupra careia a fost aplicata legea data prin Moise... si care mai apoi a fost repetata sub forma de razboaie, revolutii, maceluri etc...
Pe de alta parte, as pune intrebarea, unde ar zbura mai fericit in zilele noastre, din punct de vedere gravitational, un gigantozaur ? Sa fie pe Pamant ori pe Luna ?
Nu de alta, dar exista un nene rus, care odata a bolit de cancer si stiinta ii mai dadea putin de trait, si s o apucat omu' nost' sa citeasca cartea de 2000 de ani, no, si sa mi vezi trasnaie, ca s o trezit si vindecat, si diagnostician de boli sufletesti, si pe deasupra si cunoscator de niste legitati d aistea...creationiste...
S'o scrise baietu' multe carti, da, mie putine mi ramase, da' pantre ceste ca dragu' nost de Pamant nici mai mult nici mai putin decat ca creste in volume de ceva vreme...si uite asa ajunsei de ma gandii ca tare ar mai imploza micutii gigantozauri in zilele noastre, fara sa apuce sa se bucure macar de o adolescenta fericita.....
Daca mai punem in supa stiintifica niste spatiu- timp, or dupa baietu' spirit- suflet, ca a treia componenta o uitai, iertare-mi cer, tare mi este mie ca da taman timpu' din cartea de 2000 de ani....
|