View Single Post
Vechi 26.07.2010, 13:00:52
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Deci Uiiiii la tine MM că ai ajuns fica lui lucsifer! Ești o mitomană fără pereche și te bazezi pe titluri, pui titluri ca la ziare, titluri bombă și crezi că prostiile și judecățile tale pline ochi de minciuni și dezinformări și osîndâri fără jenă, pline de greșite și stâmbe deducții și „demonstrații”, crezi că sunt adevărate că ai pus tu titlurile respective sub umbrela de secte și de eresuri și astfel osândești pe oricine cu toate „sectele” și târfelești toate adunările libere de oameni pe care le-ai pus la stâlpul infamiei tu, căci ai minteresul de a vrăjitorii Cuvântul lui Dumnezeu, că așa vrea nenea care zică că e ortodox, și iată crezi că noi cititorii credem că e bine ce spui tu și că e Adevărul și faci un serviciu cuiva... adică pe tine mitomaniile tale nici nu te interesează căci principalul este iată ca să faci injecții de îndoială în Credință... și injectezi cu nerușinare exact ca la gazetele de păerete tot felul de titluri compromițătoare... în oameni.

Păi nu pricepi că credibilitatea ta e zero din moment ce minți? Crezi că îți ține ortodoxia spatele?

Titlul tău e o blană de lup, e o minciună căci în text tu minți și acuzi și îi amesteci pe unii și pe alții cu tot felul de minciuni și batjocuri ca să transformi pe BOB complet în lucsifer, căci iată plinești Tradița lui lucsifer băgată în BOR!

Deci cine crezi dumneata că se ia după grozăviile tale osândind tot felul de grupări de oameni mai mult sau mai puțin credincioși sau mai mult sau mai puțin exacți în credința lor?

Tu te bazezi pe „Singur Ortodoxia”... dar nu pricepi ce înseamnă cuvântul acela SINGUR... căci SINGUR este Domnul nostru Iisus Hristos, adică Sfânta Treime împreună cu toți sfinții Săi... DUMNEZEU!

Tu crezi că nenea cu ispisisikaa și păeretele e ortodox și îl slujesti ca o credincioasă vrednică de frică sau de proastă nu știu, dar nenea e lucsifer! E cel dintr-o desfrânată jidoavcă! Și tu te lauzi cu nenia și te lauzi ca nenia... iar nenia e lucsifer!

Deci dacă nu vei înceta ai să ajungi cu siguranță un reîncarnarea și încarnarea lui lucsifer... după chipul și asemănarea lui nenia și a lui tanti grijania! Nu te juca cu viața ta!

Deci e rău ceea ce faci, fiindcă minți, amesteci, dezinformezi, schimbi Adevărul faptelor și al Iistoriei și creezi tot felul de diversiuni de divertisment!!! Toate pentru răutate!

Deci ești o smintită total... o alienată, și nu mai posta căci ai să ajungi în fundul iadului! De ce nu te temi că faptele tale sunt blestemate?

Nu e amenințare, ci se vede din minteresul tău că ești unealta satanei, și mă doare pentru tine! Încearcă să-ți revi și să nu mai ai interesul de a judeca spre a osândi pe cineva! Încearcă până nu e prea târziu... căci dacă nu ai să asculți nu știu cine te va mai sfătui spre bine afară de mine sau de duhovnicii Domnului! În opinia mea ești complet satanizată și debusolată! Oprește-te! Ieși din vrăjitorie! Revino-ți că nu pot să strig până acolo! Nu te mai lăsa! Mi-e milă de tine și știi că m-am tot rugat pentru tine... dar acum cred că ai căzut complet!

Deci toată ortodocsia e sub vrăjitoria lui lucsifer și tu pare că ești pe post de vârf de lance spre a credibiliza tradiția lucsiferică!

Nu mai judeca fiindcă te surpi continuu... și nimeni nu te mai poate face laloc!

Am zis!

Iui!

Last edited by vsovivi; 26.07.2010 at 13:14:55.