View Single Post
Vechi 26.07.2010, 13:47:49
mariamargareta mariamargareta is offline
Banned

Data înregistrării: 04.12.2008
Religia: Ortodox
Implicit 240. Marea Maestră Adela angelica, “marchiza îngerilor”

240. Marea Maestră Adela angelica, “marchiza îngerilor” (III)

B. “Maitreyada” și “Adelaiada”

Maitreyștii, puși în fața iremediabilei despărțiri de mesianicul lor Guru Francisc Maitreya, i-au construit la repezeală un site pe care au îndesat la grămadă învățături, amintiri, poze, cântece, clipuri, mărturisiri, conferințe și l-au intitulat “Elevi la ACADEMIA SUFLETULUI”. Surpriza vine atunci când, cercetând mai îndeaproape acest site, constați că el aplică subtil, dar energic, dictonul: “morții cu morții, viii cu viii”. Cu ale cuvinte, “...ce-a fost, a fost! Dar abia acum să vedeți ce vine!. Mai exact, epopeea eroică“Maitreyada”, destinată Aceluia ce “a fost Cel ce a fost”, este treptat, treptat estompată de cea care din urmă vine tare, călcând totul în picioare: “Adelaiada”, epopeea maestrei Adela, rămasă (deocamdată) în viață și care a preluat din mers frâiele căruței, după dictonul furat de la mentorul ei: “Eu sunt cea care sunt”. Tocmai de aceeea, ca lucrurile să fie clare, adepții dau sit-ului un subtitlu lămuritor:

Acest site este dedicat celor ce ne-au fost și ne sunt Mari Maeștri în trup:

Domnului Francisc Maitreya precum și Marii Maestre Adela,

desemnată să îi continue activitatea.

Adică, Marele Maestru “n-a murit”, ci își continuă activitatea în chip supranatural prin Marea Maestră Adela, după un principiu răstălmăcit de ei din Biblie: “Nu este ucenic mai presus decât învățătorul său; dar orice ucenic mai mare va fi ca învățătorul său”. (cf. Luca 6,40). Nu-i vorbă, că n-au descoperit ei America procedând așa: și Pucioșii pretind că “ șfânta Verginica n-a murit, ci este mereu vie și vorbește din ceruri prin urmașele sale: mai întâi prin sora ei Maria Tudorache, apoi prin succesoarea ei la tron, Mihaela Tărcuță".

Maitreya avea puțini adepți pe vremea Lui, pe care-i împărțea în două cete: femeile în dreapta, iar bărbații în stânga Lui; Adela i-a înmulțit, i-a amestecat și i-a așezat într-un cerc (vicios).

Deci, cine este misterioasa No.1, Marea Maestră Adela, care o uzurpează pe față pe Maica Domnului și Maica întregii Creștinătăți ?

C. “Mama Adela și ucenicii ei”, copie reușită pentru “Mama Mihaela și ucenicii ei”

Vom da, rând pe rând, cuvântul admiratorilor ei, care prelungesc o viziune halucinantă atribuită lui Nicolas Roerich: “De la începutul existenței Marii Fraternități Albe, Mama Lumii se situează în vârful Marii Ierarhii de Lumină a planetei noastre. Mama Domnilor nu este un simbol, ci o Mare Apariție a Începutului Feminin, care o reprezintă pe Mama Lui Cristos și a Lui Buddha.”

1. Denisa Cimpuieru o vede pe Mama Adela ca pe o prințesă (angelică, “marchiza îngerilor”):
Uitându-mă la Ea parcă vedeam un alt chip: mai tânăr, ca de prințesă. Mă fascinau privirea Ei și delicatețea gesturilor, trăsăturile fine și noblețea, bunătatea de pe chipul ei. În sinea mea am întrebat: ”Doamne, ce înseamnă tot ceea ce simt, ce văd?”

2. Nici sora ei, Florina Cimpuieru, nu se lasă mai prejos, ba chiar pune punctul pe “i”: “MAMA NOASTRA A TUTUROR “ este aici pe pamant , este AICI in ROMANIA! Poarta numele in acest trup de MAREA MAESTRA ADELA. Marturisesc acest crez al meu, acest Mare Adevar, dupa multi ani de cautare , indoiala si framantare sufleteasca.

Last edited by mariamargareta; 26.07.2010 at 13:51:55.