240. Marea Maestră Adela angelica, “marchiza îngerilor”
240. Marea Maestră Adela angelica, “marchiza îngerilor” (III)
B. “Maitreyada” și “Adelaiada”
Maitreyștii, puși în fața iremediabilei despărțiri de mesianicul lor Guru Francisc Maitreya, i-au construit la repezeală un site pe care au îndesat la grămadă învățături, amintiri, poze, cântece, clipuri, mărturisiri, conferințe și l-au intitulat “Elevi la ACADEMIA SUFLETULUI”. Surpriza vine atunci când, cercetând mai îndeaproape acest site, constați că el aplică subtil, dar energic, dictonul: “morții cu morții, viii cu viii”. Cu ale cuvinte, “...ce-a fost, a fost! Dar abia acum să vedeți ce vine!”. Mai exact, epopeea eroică“Maitreyada”, destinată Aceluia ce “a fost Cel ce a fost”, este treptat, treptat estompată de cea care din urmă vine tare, călcând totul în picioare: “Adelaiada”, epopeea maestrei Adela, rămasă (deocamdată) în viață și care a preluat din mers frâiele căruței, după dictonul furat de la mentorul ei: “Eu sunt cea care sunt”. Tocmai de aceeea, ca lucrurile să fie clare, adepții dau sit-ului un subtitlu lămuritor:
Acest site este dedicat celor ce ne-au fost și ne sunt Mari Maeștri în trup:
Domnului Francisc Maitreya precum și Marii Maestre Adela,
desemnată să îi continue activitatea.
Adică, Marele Maestru “n-a murit”, ci își continuă activitatea în chip supranatural prin Marea Maestră Adela, după un principiu răstălmăcit de ei din Biblie: “Nu este ucenic mai presus decât învățătorul său; dar orice ucenic mai mare va fi ca învățătorul său”. (cf. Luca 6,40). Nu-i vorbă, că n-au descoperit ei America procedând așa: și Pucioșii pretind că “ șfânta Verginica n-a murit, ci este mereu vie și vorbește din ceruri prin urmașele sale: mai întâi prin sora ei Maria Tudorache, apoi prin succesoarea ei la tron, Mihaela Tărcuță".
Maitreya avea puțini adepți pe vremea Lui, pe care-i împărțea în două cete: femeile în dreapta, iar bărbații în stânga Lui; Adela i-a înmulțit, i-a amestecat și i-a așezat într-un cerc (vicios).
Deci, cine este misterioasa No.1, Marea Maestră Adela, care o uzurpează pe față pe Maica Domnului și Maica întregii Creștinătăți ?
C. “Mama Adela și ucenicii ei”, copie reușită pentru “Mama Mihaela și ucenicii ei”
Vom da, rând pe rând, cuvântul admiratorilor ei, care prelungesc o viziune halucinantă atribuită lui Nicolas Roerich: “De la începutul existenței Marii Fraternități Albe, Mama Lumii se situează în vârful Marii Ierarhii de Lumină a planetei noastre. Mama Domnilor nu este un simbol, ci o Mare Apariție a Începutului Feminin, care o reprezintă pe Mama Lui Cristos și a Lui Buddha.”
1. Denisa Cimpuieru o vede pe Mama Adela ca pe o prințesă (angelică, “marchiza îngerilor”):
Uitându-mă la Ea parcă vedeam un alt chip: mai tânăr, ca de prințesă. Mă fascinau privirea Ei și delicatețea gesturilor, trăsăturile fine și noblețea, bunătatea de pe chipul ei. În sinea mea am întrebat: ”Doamne, ce înseamnă tot ceea ce simt, ce văd?”
2. Nici sora ei, Florina Cimpuieru, nu se lasă mai prejos, ba chiar pune punctul pe “i”: “MAMA NOASTRA A TUTUROR “ este aici pe pamant , este AICI in ROMANIA! Poarta numele in acest trup de MAREA MAESTRA ADELA. Marturisesc acest crez al meu, acest Mare Adevar, dupa multi ani de cautare , indoiala si framantare sufleteasca.
Last edited by mariamargareta; 26.07.2010 at 13:51:55.
|