Citat:
În prealabil postat de Alin27
Salut! Am si eu o mica problema. Recent am fost la Manastirea Prislop cu familia. Ei sunt asa mai atrasi de biserica eu mai putin insa am ramas pe ganduri cand am vorbit cu o calugarita despre Arsenie Boca. Mi-a spus mai multe lucruri despre el, avand in vedere ca la intalnit de cateva ori, si printre altele mi-a spus ca Bucurestiul are sa fie Noul Ierusalim. La inceput am ras cand am auzit, si chiar am intrebat-o cum ar fi posibil. I-am spus ca mi se pare incredibil sa fie un oras precum Bucurestiul, ca sa nu zic vai de el, Ierusalim. Si chiar "nou". Spre surprinderea mea mi-a raspuns transant. Si anume ca o sa fie un cutremur foarte mare si cladirile din Bucuresti o sa cada. Atentie. Ca nu o sa mai ramana nimic. Doamne fereste ca doar stau in Bucuresti. Si ca pe locul unde a fost Bucurestiul se va ridica Noul Ierusalim. Nu stiu. Ciudat. Voi ce parere aveti.??
|
Noul Ierusalim este România creștinilor universali; depretutindeni.
Iar Sfânta Cetate a Noului Ierusalim este la Pucioasa.
Cutremurul în București și în toată țara ori furtunile și inundațiile nu vin decât dacă oamenii nu se pocăiesc, nu este un cataclism ce vine cu siguranță căci toate lucrurile sunt în Mâna lui Dumnezeu, dar cum văd că nu prea este cale spre pocăință și totul cade sub minciună și manipulare din tot felul de minterese viclene și ascunse eu tind să cred că numai un cutremur ce va pune tot Bucureștiul la pămînt va spăla țara asta de minciuna de peste 62 de ani... Deci mă rog să ne ierte Dumnezeu și să ne întoarcem la Cuvântul lui Dumnzeu... căci neprimind pe Cuvântul, Cerul și toată creația se tulbură și se cutremură și ni se împotrivesc... deci cutremurul dacă va exista va fi consecința cerbiciei noastre, a necredinței și răutății căci păcatele noastre îl vor aduce la împlinire... Bine ar fi să se îndure Dumnezeu și noi ca să nu mai fie nici un cutremur. Dar poate fi vorba și despre un cutremur Duhovnicesc. Și cele trei zile de întuneric groaznic și jertfă sfântă de la Dumnezeu pot să vie oricând... numai rugăciunile sfinților și faptele bune depărtează iminența sfârșitului...
Dar niciun creștin să nu se teamă căci chiar dacă ar fi murit vine Duhul lui Dumnezeu și reintră în inima lui... deci numai casele păcătoșilor se vor dărâma! Nu va rămîne piatră pe piatră, căci așa este scris și nu s-au pocăit la vremea care au avut-o de faptele lor rele și de vorbele lor goale... goale de Credință și iubire căci au lepădat sfințenia Domnului.