Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 12.05.2007, 13:46:54
Mirean Mirean is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.03.2007
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Sebastiana
Mirean,:"Cine iarta cu adevarat,/Uita totul ceea ce a iertat/,Cine uita ce a iertat,/Inseamna ca a uitat tot ceea ce a iertat/."Si ne iarta noua greselile noastre,/Precum si noi iertam gresitilor nostri"./Pai,tu cum te rogi si cum rostesti rugaciunea "Tatal Nostru"daca tu nu ierti aproapelui si semenului tau si pe deasupra il mai si judeci aici prin afirmatiile tale rautacioase numindu-l "criminal"?Crezi ca IL minti pe Dumnezeu,si pe noi,de asemenea,cand zici ca ai iertat si ca ai uitat?Eu nu prea cred una ca aceasta,iarta-ma ca iti zic asa.Toata viata noastra gresim,ai zis ca a gresi este omeneste,dar a persista in greseala este......,iti spun eu ce este:inseamna a fi tot om,caci pana la sfarsitul vietii noastre gresim,adica vreau sa spun aici,toata viata noastra gresim,caci oameni suntem cu totii,dar ATENTIE MARE DE TOT:TREBUIE DUPA CE GRESIM, SA NE RIDICAM SI SA NE CAIM SINCER ,SA NE SPOVEDIM SI SA NE IMPARTASIM.Si mai cred si eu la fel ca si Colors,ca deja ai intrecut masura,si mai inseamna,zic eu aceasta, ca ai ceva personal cu Parintele si cu Maicutele si eu mai cred,poate ma insel,sa dea Dumnezeu sa ma insel,cred ca esti direct implicat in caz si in JUDECAREA APROAPELUI,fara pic de mila si altceva,nu mai zic,caci se subintelege din context.Pace Divina!
"Maica Sebastiana", desi Colors incearcasa te reabiliteze, dai in continuare cu batul in balta luindu-ia apararea lui Corogeanu si facandu-ma pe mine mincinos (sper sa citesti asta COLORS).
In loc de poezioare infantile si de atacuri la persoana, esti in spateâsa raspunzi la intrebari? Evident:NU.
Ai scris Dumnezeu= Sfanta Treime Parintele Maicile crestinii milostivi eu - ce este asta o noua Dogmatica, o mare invatatura de credinta? Cred ca ai mari probleme Sebastiana...? Si sunt sigut ca nu esti ortodoxa "curata". Desi negi, cred ca esti in "Oastea Domnului" sau la "Visarionisti". Ai comportamentul tipic al acestor "secte" care "sapa" in Trupul Bisericii.
Raspunzi la intrebari, preacucernico?