Subiect: CAZUL TANACU
View Single Post
Vechi 12.05.2007, 14:00:32
Sebastiana Sebastiana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 28.03.2007
Religia: Ortodox
Implicit

???Cine este mandru,vede pe toata lumea mandra,iar cine este smerit vede pe toata lumea smerita,cine este iubit de DUMNEZEU,iubeste pe toata lumea.Fiecare judeca pe aproapele din prisma lui,din punctul lui de vedere ingust(falsii crestini,pseudocrestini)sau nelimitat(crestini dar si necrestini,ma refer aici la altii,de alte religii si culte,care gandesc sanatos, dar cu care nu discut eu pe si despre teme religioase,decat ii tolerez ca oameni normali,creati de Dumnezeu si pt.gandiri normale si sanatoase).Nu judeca pe oameni caci Dumnezeu isi are salas si loc in inima,sufletul,cugetul,mintea,gandurile fiecaruia dintre noi toti,crestini sau necrestini,pagani sau atei.
"Asculta,poporul Meu:DOMNUL DUMNEZEUL nostru este singurul DUMNEZEU.
Sa iubesti pe DOMNUL DUMNEZEUL tau,din toata inima ta,din tot sufletul tau,si din toata puterea ta", 1-a porunca DIVINA,"si PE APROAPELE TAU CA PE TINE INSUTI",a-2-a doua porunca a LUI DUMNEZEU FIUL si MANTUITORUL nostru IISUS HRISTOS,in aceasta se cuprind toate legile si proorocirile.(LEGEA DIVINA A IUBIRII DE DUMNEZEU SI DE APROAPELE-SEMENUL NOSTRU-):)
"Cuvintele acestea,pe care ti le spun EU astazi,sa le ai in inima ta si in sufletul tau.
Sa le intiparesti in fiii tai si sa vorbesti de ele cand sezi in casa ta,cand mergi pe cale,cand te culci si cand te scoli"(DEUTERONOM 6sase,4-7).