View Single Post
Vechi 26.07.2010, 16:31:48
costel's Avatar
costel costel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 21.09.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Iubirea Vezi mesajul
Din tot ce cunosc eu la ora actuala in randul ierarhilor in BOR efectiv bag mana in foc pentru IPS Teofan. Intamplarea face ca ii cunosc si familia iar pe el il stiu personal de vreo 18 ani. Credeti-ma pe cuvant ca numai din ce stiu eu mi se pare un sfant in viata, dar el are tainele si canoanele lui pe care doar el si Dumnezeu le stie (nici macar sora si verisoara lui care ii sunt alaturi la Mitropolie). Omul asta traieste intr-o continua rugaciune si ascultare si totul este doar pentru Dumnezeu. Faptul ca a ajuns atat de sus in ierarhia bisericii este doar voia lui Dumnezeu, pentru el asta nu are nici o valoare decat este o sfanta ascultare. Este minunat sa poti avea un dialog cu el...
Si eu am o parere foarte buna despre IPS Teofan. Eram la un orfelinat si descarcam un tir cu ajutoare din Olanda. La putin timp de la sosire tirului a venit si IPS Teofan. Nu stiu daca acel tir a venit datorita lui si nu asta doresc sa scot in evidenta, ci faptul ca a descarcat cot la cot cu noi. Un om de omenie.
Reply With Quote