View Single Post
Vechi 27.07.2010, 00:46:24
Raul Ortodox Raul Ortodox is offline
Banned

Data înregistrării: 15.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Cristina sibiu Vezi mesajul
Mai oameni buni nu vreau sa va jignesc dar sunteti batuti in cap sau ce aveti ?O sa va spun eu de ce a ales preotul ala pocaitii.In primul rand cand intri intr-o biserica ortodoxa daca nu ai mai fost la biserica de ceva timp sau hai sa zic de multtttt timp se uita lumea(enoriasi) la tine ca la masini straine,preotul la fel.Si incep barfele : ui la aia sigur a facut ceva de a venit la biserica ,poate si-a inselat barbatu si acum se simte vinovata .etc exemple pot da o mie isi uita pt. ce au venit ,adica sa se roage ca au subiect de discutie pana la sfarsit.Incepe slujba : preotul e ca o moara stricata care nu simte ce spune si cred ca nici nu prea crede ce spune .Vorbeste doar sa treaca timpu fara nici un pic de daruire ,nu iti atinge sufletul deloc pt. el e doar o meserie un job .Eu merg la BO pt. ca sunt nevoita :inmormantari, nunti,botezuri si nu pt. ca as fi atee sau pocaita,sunt ortodoxa dar eu nu am simtit niciodata dragoste la ortodocsi.Nu toti preoti ortodocsi sunt asa dar majoritatea sunt.
Si inca ceva ce ma deranjeaza pe mine e ca BO are asa de multi bani ( sa nu spuneti ca nu are )dar nu ii ajuta pe saraci ,calugaritele se plimba cu masini scumpe ca dacia nu o pot conduce .
V-ati gandit ca poate preotul ala a gasit ce cauta si poate era la fel si daca era catolic sau mormon sau orice altceva ?El asa a simtit si daca a gresit e greseala lui si ce zice el despre BO daca minte este pacatul lui.
Stim si noi ca exista America nu e nevoie sa ne-o areti tu!
Ti-a spus "preotul" acela(in filmuletele de pe youtube) de ce a ales pocaitii.Deoarece oamenii erau prea pacatosi pentru sfintenia lui si astfel si-a parasit turma. Tu ce doresti sa spui?
Nu ma mai obosesc sa comentez restul pentru ca e o pierdere de timp si oricum ti-a explicat danyel.Desi era suficient sa te informezi.