nu stiu d c imi amintesti de BC, eu nu-s catolic si nu stiu prea multe despre ea.
nu am emis nicio ipoteza...
cand am zis credeti, nu ma refeream la o credinta ca religie, ci la simplul fapt ca aveti teorii pe care le credeti ca adevarate fara sa fie verificate, pe motivul ca sunt mai probabile ca altele, ca nu accepti "God did it"(pe care tu l-ai adus in discutie, nu eu), si argumentul cu "nu stiu deci e ca mine" e cam stupid.
"Din nou, nu vad ce e gresit in a spune "nu stiu" daca nu stii. Nu vad nici ce castig ar putea veni din a accepta un raspuns doar de dragul de a avea unul."
cam asta se intampla, acceptati teorii pe care nu puteti sa le demonstrati, doar fiindca va deranjeaza ideea de divinitate. dar sa trecem mai departe.
citatul ala nu demostreaza nimic, nu zice decat ca se foloseste in biologie cu scopul de a formula
ipoteze, si in industria farmaceutica se stie cum functioneza, si nu are legatura cu evolutia.
eu am impresia ca nu stiti prea multe despre evolutia asta, asa ca dati repede cautare pe wikipedia... mai da un "reality check"...
si ce vrei sa spui, ca eu nu gandesc?