View Single Post
Vechi 27.07.2010, 15:30:43
cuvant cuvant is offline
Member

Data înregistrării: 14.10.2008
Implicit Hristos a inviat

Nimic nu e ciudat dragul meu..am putea fi noi oamenii buni..bun este doar Dumnezeu. Si cine o poate spune ca atunci cat era preot era bun..si cine ne da noua puterea sa judecam pe cineva..faptele il vor judeca, caci noi cine suntem? Cel care isi paraseste turma la nevoie il putem numi noi bun..cu totii avem caderi, dar fereasca Bunul Dumnezeu sa alunecam din ratacire in ratacire..din erezie in erezie.
Noi nu avem puterea sa va numim teologi in slujba binelui sau a raului..dupa cum v-am spus lupta o duceti cu Sfintii Parinti. Cand ii veti cunoaste pe Parintele Arsenie Boca, Ilarion Argatu, Ilie Cleopa atunci veti afla ca sunteti intr-o mare ratacire. Si noua ne ramane sau sa credem in cuvintele dumneavoastra..in "adevarul" vostru..sau vom ramane in credinta noastra stramoseasca si vom crede in invataturile Sfintilor Parinti..
Cat egoism trebuie sa fie in noi, sa credem ca toti stramosii nostri au ajuns in iad, fiind lipsiti de "adevarul" ereticilor, "pocaitilor"..in satul meu au aparut ereticii acum vreo 20 de ani..deci pana acum sute si sute de ani toti au ajuns in iad. Si un copil la o varsta frageda are o judecata mai buna, sa poata sa creada intr-un asemenea "adevar", dar cel care se vinde, cel care isi paraseste adevarata credinta nu mai percepe nimic..va palavragi cu tine zile si zile si nu va intelege nimic, duhul viclean il tine intr-o mare nestiinta.
La Putna se trageau clopotele cand s-a descoperit America..au mai trecut apoi sute si sute de ani ca cei de un neam cu noi, cei de o credinta cu noi sa se vanda..sa-si lepede ce au mai de pret.
Deci dragul meu zorobabel unde au ajunsi stramosii nostri..cand nu erati voi cu "adevarul" vostru, ai auzit tu dragul meu de Valeriu Gafencu..sti tu oare cine e Constantin Brancoveanu..sti tu oare cine e Antonie cel Mare..Toti acestia sunt Sfinti bineplacuti inaintea lui Dumnezeu..prin rugaciunile lor cei bolnavi sunt tamaduiti. Sunt si mii de oameni in tara aceasta care fiind in suferinta, au aflat alinare la Moastele Sfintilor Parinti..si nu numai la noi in tara..in intreaga lume. Ai auzit de Sfantul Serafim de Serav ..prin rugaciunile Sfantului Parinte multime de oameni s-au vindecat. Acestia sunt Sfintii bineplacuti inaintea lui Dumnezeu..
Mandria il face pe om sa nu mai inteleaga nimic..dar acestia sunt doar unii din valurile care au venit si vor mai veni..precum sunt scrise..si la toti acestia o fi "adevarul", caci la fel o spun si iehovisti, mormonii, adventistii..si sute si sute de secte rasar peste noapte in America..si la toate o fi adevarul..da, unii vor alerga spre acestia manati de pofte, de nestiinta, se vor vinde..dar noi i vom astepta mereu sa se intoarca la mama lor, la painea lor, la credinta stramoseasca sa se impartaseasca cu Trupul si Sangele Mantuitorului nostru Iisus Hristos.