View Single Post
Vechi 27.07.2010, 15:44:09
cuvant cuvant is offline
Member

Data înregistrării: 14.10.2008
Implicit Doamne ajuta

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
daca il cunosti asa bine de ce nu ai spus despre el mai demult ? de ce s-a asteptat sa treaca la un alt cult ca sa inceapa sa fie acuzat?

Legat de punctele care le enumeri gresesti.
1)betivii , curvarii, nu sunt oi sunt lupi. El avea o turma de lupi nu de oi. Hristos spune ca oile Lui asculta glasul Lui. Ori din ce descrie preotul acei oameni nu prea ascultau de glasul lui Hristos.
2)Nu ai de unde sa stii daca era sarguincios sau nu in facultate
3)Un preot bun e cel care cerceteaza Sf Scriptura, nu care ia servite interpretari si le face litera de lege fara ca el sa cerceteze nimic.
4)Nu a umblat de ici colo sa barfeasca, pur si simplu omul si-a exprimat punctul de vedere.

Problema e la tine pentru ca tu consideri ca fiind oi pe betivi curvari hoti. Devin oi in momentul in care se pocaiesc. Daca lui i s-a zis ca important ca sa fie acceptat de comunitate este sa fie frumos si curvar iti dai seama ce comunitate era aia.

Nu s-a afiliat interpretarii NP a scripturii ci si-a dat seama ca ceea ce propovaduia el nu era adevarul biblic. Nu cred ca l-au pus NP sa plece din biserica respectiva.

Ai dreptate,Adevarul nu tine de un cult ci tine de Hristos. Asta e cel mai important, sa il prezinte pe Hristos, indiferent de cultul in care face parte.

Din contra, marturiile lui mi s-au parut pline de adevar. Mi-am regasit majoritatea intrebarilor pe care si eu mi le-am pus cand am plecat de la ortodoxie. Invariabil un om care cauta Adevarul isi va pune anumite intrebari care sunt evidente.
De ce nu a impresionat pe nici un teolog ortodox? Ti-as da un raspuns, dar nu cred ca iti va convine. Iti dau versetele, te las pe tine sa tragi concluziile:
"Deci L-au împresurat iudeii și Îi ziceau: Până când ne scoți sufletul? Dacă Tu ești Hristosul, spune-o nouă pe față.
Iisus le-a răspuns: V-am spus și nu credeți. Lucrările pe care le fac în numele Tatălui Meu, acestea mărturisesc despre Mine.
Dar voi nu credeți, pentru că nu sunteți dintre oile Mele. "

Vezi dragul meu ca nu sti nimic..pe acesta care tu il numesti betiv poate avea o judecata mai buna ca tine. Acestia dragul meu betivii, curvarii sunt oi, vrei tu ori ba..lupul este cel ce se vinde ca mai apoi sa loveasca in adevar.
Mantuitorul n-a venit pe pamant pentru cei sanatosi..ci a venit pentru cei care i numesti tu betivi, desfranati..si uite Bunul Dumnezeu a stat cu ei la masa..nu a fugit de ei.
Vorbeste cu fratii tai..iti vor vorbi pe limba ta, macar cele elementare sa le intelegi.