View Single Post
Vechi 27.07.2010, 20:19:21
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
@bmd
Telul crestinului in viata nu este sa EVITE cu orice chip sa-si faca dusmani!
Nu, telul este mintuirea, dar cum te mintuiesti cind ai dusmani peste tot care te urasc. Ce adaugi tu lumii prin dusmani, iubire? Pe cine poti mai usor indrepta pe un dusman sau pe un prieten?
Preotul, este preot Andrei indiferent pe unde a umblat mina lui. Cind nu mai este preot are Dumnezeu grije sa nu mai fie! Eu sint convins ca si acel preot poate sfintii darurile, spovedii, Impartasii ca si un preot curat! In taina exista oricum o conlucrare cu lumea nevazuta iar proportiile acestei conlucrari nu le stie decit Dumnezeu.
Cea mai "simpla" cale este aceea de a te crede chemat sa pui orinduiala in biserica...am mers destul si eu pe ea! E gresit pina nu esti sfint sau nu ai pozitia care sa te indreptateasca sa faci lucrul acesta.
Un pastor cu amanta poate fi un pastor bun care are grije de oi!
Cind nu mai are grije de oi, oile fug si stapinul ii va cere socoteala. Niciodata oaia nu v-a intra insa sa behaie in casa pastorului...la amanta! Rostul oii este altul si oaia ar trebuii sa vada de lina ei, de mielul ei, de laptele ei, ca daca sta cu ochii pe pastor...moare de foame sau o minca lupul!
Reply With Quote