Citat:
În prealabil postat de geo_olt
Va rog sa postati aici orice ati citit sau ati vazut recent si v-a inspirat si va intarit in credinta!
Eu personal aflu zilnic lucruri noi ce le citesc din Biblie, din alte carti sau internet ce ma fascineaza.
In viata de zi cu zi ce percepem cu cele 5 simturi nu este realitate. Fizica quantica a aratat ca spatiul si timpul sunt o iluzie a perceperii asa ca corpurile noastre nu pot fi reale daca ocupa acest spatiu... Adevarata noastra constiinta nu exista in creier sau in corp.
|
Viata insasi mi-a intarit credinta.... Ratacirea fara de intoarcere a unora si smerenia pana la iad a altora mi-a aratat cat de pacatoasa sunt, cat de invartosata este inima mea si cat de fara rost sunt lucrurile lumesti....
Nimic nu este mai presus de Dumnezeu, nimic nu se intampla fara voia Lui... Nimic din ce Ii cerem cu credinta si ne este de folos duhovniceste nu se lasa asteptat din partea Lui... El ne iubeste si ne asteapta...
Ce Biserica frecventezi din Londra? Daca mergi la Biserica Preotului Sarpe, ai multe de invatat si de trait...
Doamne ajuta