View Single Post
Vechi 28.07.2010, 11:02:55
carmina carmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 30.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lacrimi Vezi mesajul
Stiu ca multi GP din Londra sunt ... asa cum sunt, dar al meu e foarte serios. Am stat mai mult de 7 ani la un surgery din Burnt Oak, iar cand m-am mutat in Mill Hill, parca as fi iesit din jungla direct pe bulevardele newyorkeze.....

Nu mi s-a facut nici o raza, ce-i drept, ci doar mi s-a consultat coloana (prin pipaire, apasare), dar m-au asigurat ca nu e nimic in neregula in zona asta.

M-am hotarat sa merg si in Romania sa-mi fac ceva analize, poate sunt ai nostri mai destepti si imi gasesc cusurul....

Ce vreau sa intelegeti e ca durerea nu e de la genunchi in jos sau localizata pe laba piciorului sau pe vreun deget, ci este o durere surda de sus pana jos la ambele picioare, iar daca stau prea mult intr-o pozitie risc sa nu mai pot merge deloc, picioarele devenindu-mi tapene. Picioarele nu se umfla si nu dau alte semne de imbolnavire.
Multe probleme apar din cauza ignorarii platfusului si se pot corecta foarte usor prin schimbarea si adaptarea incaltamintei, astfel incat coloana vertebrala sa nu mai fie atat de solicitata. Initial nu l-am crezut pe ortoped cand mi-a povestit ca durerile de la ceafa si umeri pot proveni de la ignorarea platfusului.
Sau poate fi vorba despre probleme ale aparatului circulator.

Eu amelioram durerile folosind uleiul din candela care ardea continuu in fata icoanei.

Last edited by carmina; 28.07.2010 at 11:05:03.
Reply With Quote