View Single Post
Vechi 28.07.2010, 11:28:49
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Și tu, România Mea, cetatea iubirii Mele, vei vedea pe cei ce veneau să te blesteme, căci vor lua calea lui Valaam, fiindcă ești binecuvîntată și mare cu Mine, iubito, că de la naștere te-am iubit. Și-ți voi pune pe frunte diademă de slavă, că Domnul va împărăți și va răsplăti pe robii Săi, pe prorocii și pe sfinți și pe cei ce se tem de Domnul. Și se va cînta în tine cîntare nouă și nimic necurat nu va mai intra în tine. O, România Mea iubită, ieși din Babilon, fugi de desfrînare și sfințește-te cu Mine ca s ă nu guști din pedeapsa Babilonului. Că se va ridica fumul focului în care va arde Babilonul, cetatea cea înveșmîntată în vizon și-n aur. Și se vor veseli apostoli și prooroci că Domnul vine cu dreptatea ca să răscumpere sîngele lor. Căci îngerul Bisericilor va suna și va împrăștia Cuvîntul lui Dumnezeu și vremurile se vor așeza la loc și se va slăvi Biserica lui Dumnezeu Cel Viu, iar celor de pe tronuri li se vor da putere să facă judecată și să răscumpere sîngele celor tăiați pentru mărturia lui Dumnezeu, care nu s-au întinat din vinul Babilonului. Și lacrima și moartea vor pieri și cerul și pămîntul se vor face noi, căci cele vechi trec cu trosnet. Eu sînt Alfa și Omega, Inceputul și Sfîrșitul. Eu sînt Începutul cel nou și tu, cetate iubită, vei fi învăl uită de slavă și vor veni la tine cei scriși în cartea Mea. Și va izvorî din tine un rîu de viață și voi așeza în mijlocul tău pomul vieții. Fericiți acei ce-și spală haina vieții, ca să intre la Dumnezeu. Fericiți cei ce ascultă Duhurile lui Dumnezeu. Iarba și floarea se vestejesc, dar Cuvîntul Dumnezeului nostru este în veac. Eu sînt cel ce dă nădejde, Eu sînt Cel ce grăiesc.

Suflă Domnul duh de trezire peste înțelepții pămîntului: iubiți frica de Dumnezeu, iubiți credința în Dumnezeu, dar iubiți dragostea de Dumnezeu. Să se coboare iubirea Mea și înțelepciunea Mea peste înțelepții acestui veac și să nu se mai poticnească nimeni. Înțelepciunea este frica de Dumnezeu, aceasta este începutul înțelepciunii și cel ce n-o are pe aceasta, acela nu este înțelept. Iubiți căile Mele, înțelepților, că se coboară Dumnezeu peste cei slabi, ca să facă de rușine pe cei tari, că a ascuns Dumnezeu tainele Sale de înțelepții pămîntului și le-a descoperit pe ele pruncilor lui Israel. Scuturați jugul robiei , că cine este robul păcatului, acela nu are înțelepciune, acela schimbă minciuna cu adevărul și umple de duhul minciunii pe cel aproape mort, căci minciuna seamănă moarte și rătăcire de pe calea adevărului. Căutați-Mă cu inima smerită și cugetați cu drept ate despre Mine, căci Duhul lui Dumnezeu nu sălășluiește cu fărădelegea și se dă deoparte din fața ispitei. Îndreptați spinarea voastră și luați jugul Meu, că jugul Meu este ușor și sarcina Mea este bună. Cel ce nu este ca Mine, nu este cu Mine și iată, vine ceața peste popoare, vine să prindă pe cei fără de lege. Iubiți dreptatea, iubiți calea Domnului și mergeți pe ea, căci cuvîntul înțelepciunii este viață și, în sfîrșit iubiți, iubiți viața. Eu sînt CALEA, ADEVÆRUL și VIAĘA și cine umblă pe căile Mele, este viu. Cel ce-și iubește viața, acela și-o va pierde. Întăriți-vă inimile înțelepților, întăriți-vă genunchii, gătiți cărări drepte, că vine Împăratul slavei și Dumnezeul Cerurilor voiește să vă dea vouă Împărăția. Iubiți smerenia, o, înțelepți ai pămîntului, că Dumnezeu nu se lasă descoperit și nu pătrunde în sufletul viclean. Curățați-vă și albiți-vă că iată, vin cu plata Mea. Fugiți din fața morții și împăcați-vă cu Dumnezeu că vine Domnul să se odihnească întru ale Sale, vine să-și anunțe Împărăția.

România Mea, fii tăi umblă pe căi deșarte; înțelepții tăi dorm și se poticnesc, dreptul piere și nimeni nu ia aminte și Domnul este străin la tine. Învățătorii legii se poticnesc pe timp de zi și n-au putere să împartă viață de la Mine. De la mic la mare iubesc calea pierzării și nimeni nu Mă are pe Mine. Iată, vin cu văpaie să scot răul din tine, vin să te curățesc și să te înoiesc, vin să fac ceruri noi și pămînt nou, vin la tine, România Mea, că Domnul întru tine binevoiește și se mărește. Iată, sun din trîmbiță, ridică-te, iubito, scutură țărîna de pe tine, spală-te, România Mea, că Domnul se unește cu tine. Iată, vin să-ți dezpetcetluiesc izvoarele, vin să-ți descopăr fîntînile, vin să-ți deschid porțile, că cine te va iubi, după dreptate te va iubi, iubito. O, vin să Mă judec cu păstorii turmei Mele și să adun rămășița și să-Mi pasc turma. Nu trebuia ca păstorii turmei Mele să-Mi păstorească turma? O, turma Mea s-a risipit și s-a rătăcit și nimeni n-o mai caută. Că păstorii Mei n-au purtat grijă de ea și s-au păscut pe ei însăși, dar vin să fac dreptate pentru turma Mea, vin să cer oile Mele de la ei și nu le vor mai sfîșia și nu le vor mai junghia. Vin sa le port de grjă și să le cercetez așa cum cercetează păstorul turma cînd este în mijlocul ei; vin să le hrănesc și să le adap. Vin să fac dreptate între oaie și oaie, vin să limpezesc apele și să-Mi scot turma la pășune bună. Și nu te teme turmă mică, un ceas mai este și te voi păstorii după dreptate și te voi înmulți și voi așeza peste tine păstori cu dreptate și tu vei prăși și te vei înmulți. Și voi ridica un neam, mare, un neam ales, o preoție sfîntă și voi revărsa duhul mîngîierii și al măririi peste fii ascultării.

România mea, Ierusalimul măririi Mele, tu vei fi gloria Mea, iubito, și din tine va răsări peste popoare cîntare nouă, cîntare de pace peste popoare, iubito, și imn de slavă veșnică. Bucură-te Noule Ierusalime, bucură-te România Mea, că iată, vine Domnul la tine. Lărgește-ți cortul și vezi că vin la tine fii tăi; toți cei ce te-au urît, te vor numii cetatea Domnului, ca din părăsită și asuprită ce erai, voi face din tine mîndria veacurilor. Eu, Domnul, am hotărît aceasta. Hai, popor iubit, bucură-te și ridică cetatea Iubirii Mele. Cîntăți cîntecul de iubire să audă popoarele și să se înveselească; pune-ți rochiță de sărbătoare și salbă de nuntă, că vine Domnul la tine.

Scoală-te iubito, și lasă-Mă să-ți aud glasul, aprinde candela și ieși în prag, iubita Mea, și veghează iubito, că vin în curînd!

AMIN !
Reply With Quote