View Single Post
Vechi 28.07.2010, 11:29:26
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

O alta profetie atipica – “rapirea” unei fete in varsta de 16 ani. Este o profetie cu foarte putina geopolitica pentru noi, insa merita citita.. Numai viitorul o va putea certifica sau vre-un sfant, de ne-o mai da Dumnezeu asa ceva.

RĂPIREA UNEI FETE ÎN VÂRSTĂ DE 16 ANI
DIN SATUL LAZURI DE ROȘIA ( Jud. Bihor ) în luna Aprilie 1994.

1
„Am văzut o mare strălucire în care se vedea un înger al Domnului cu carul de foc
care m-a luat la cer. În cer s-a deschis o poartă și am văzut un fir de legătură iar glasul Domnului mi-a zis: ACESTA ESTE FIRUL DE LEGĂTURĂ CU PĂMÂNTUL PRIN CARE SE TRANSMIT MESAJE PENTRU CREDINCIOȘII MEI. Și
-am mai văzut și alte fire de legătură. S
-a deschi o a doua poartă și
-am văzut mulți îngeri de
-ai Domnului. S-a deschis apoi a treia poartă și
-am văzut strălucire și bucurie de nedescris, am văzut tronul de domnie și pe Cel ce stătea pe el și cei 24 de bătrâni. Apoi am văzut o altă poartă deschisă și
-am văzut o cetate, iar la porțile cetății erau 3 bărbați în haine albe.
Domnul mi-a zis: ACEȘTIA SUNT AVRAAM, ISAC ȘI IACOV. La o altă poartă era un bărbat în alb. Domnul mi
-a zis: ACEST BĂRBAT ESTE NOE. Apoi am văzut pământul ca pe un ecran. Glasul Domnului a zis: ASTĂZI PE PĂMÂNT SE PETRECE
CA PE TIMPUL LUI NOE, CHIAR ȘI ÎN POPORUL DOMNULUI. POPORUL ADUCE JERTFE PE ALTARUL LUI BAAL, ÎMPREUNĂ CU CEI DIN BABILON.
Altarul lui Baal, este televizorul.
În Biserica Domnului am văzut că foarte puțini se închinau la altarul Domnului și la rugăciune se aduceau puține jertfe, iar o mare parte din poporul Domnului aduceau jertfe pe altarul lui Baal. Am văzut o altă poartă care era în Babilon. Am văzut acolo o gară care era aproape de Biserica Domnului, iar din Babilon venea diavolul și aducea cu el o femeie care era firea pământească. Femeia a bătut la ușa Bisericii, Biserica a deschis ușa și femeia a intrat cu un geamantan mare. În mijlocul Bisericii era un fotoliu mare pe care s-a așezat femeia. O parte dintre cei din Biserică au venit lângă acea femeie și le-a împărțit daruri străine. După ce a împărțit darurile firea pământească a plecat iar cei din Biserică care au luat darurile ei au petrecut-o până la gară. Ea le-a spus s-o aștepte acolo că va mai veni cu mai multe daruri și așa au făcut. Apoi diavolul a plecat cu firea pământească și cu trenul spre Babilon și sa oprit la o cetate, care era cetatea de modă. A intrat diavolul acolo, a umplut 5 geamantane cu lucruri firești moderne, apoi a revenit la Biserica Domnului. Când a coborât din tren cei din Biserică erau acolo și o așteptau și din nou a început să împartă daruri străine celor din Biserică.Apoi din cer s-a coborât un nor plin de strălucire în Biserică și din acel nor s-a auzit un glas puternic care a strigat: ACUM VA FI RĂPIREA BISERICII DE PE PĂMÂNT.
I-am văzut pe cei ce au stat aproape de altarul Domnului cum o putere a venit ca un magnet și i-a ridicat. Cei ce au primit darurile firii pământești, au privit spre altarul de rugăciune și-au văzut că altarul era gol, era pustiu, nimeni nu mai era acolo și și-
au dat seama că a fost răpită Biserica Domnului de pe pământ. Firea pământească a ieșit afară și râdea de cei ce au primit
2
darurile ei că au rămas jos. Cei ce au rămas jos au început să plângă și să alerge dint-o parte în alta. Am văzut o poartă și cei ce au rămas de la răpire s-au dus să bată în acea poartă dar nu s-a deschis. S-a arătat un nor strălucitor deasupra porții și un glas a strigat: PLECAȚI DE LA MINE CĂ NICIODATĂ NU V-AM CUNOSCU!. Ei, s-au îndepărtat de la poartă plângând pentru că au primit darurile firii pământești. Am văzut apoi un nor plin de întuneric care venea de la cer spre pământ iar glasul Domnului a zis: ACUM VA FI O URGIE MARE PE PĂMÂNT. Cei din Babilon și cei din poporul Domnului care au rămas jos de la răpire cercetau din nou Biblia și din nou încercau să se închine la altarul Domnului. Făceau stăruințe să primească unii Duhul Sfânt, dar totul era în zadar. Din cer s-au pogorât flăcări de foc care veneau pe pământ și glasul Domnului mi-a vorbit: ACUM VA CĂDEA BABILONUL ȘI VA ARDE SODOMA ȘI GOMORA. Am văzut lucrul acesta. Oamenii se tânguiau, animalele mugeau, că nu puteau suporta necazul care venea pe pământ. Apoi a apărut un nor strălucitor pe pământ și am văzut oamenii și animalele arse, cetatea de modă era arsă și fumul mergea în sus. Fumul reprezenta păcatul din omenire.
Apoi am văzut o altă lucrare: Am văzut o poartă mare deschisă în Babilon unde așteptau cei din poporul Domnului. A apărut un sol cu o carte în mână și era solul celui rău. Toți cei ce mergeau acolo aveau numele scris în acea carte. Au intrat cei din poporul Domnului și s-au așezat la masă cu cei din Babilon. Acolo era un aparat de muzică și se distrau cu toții. Apoi am văzut o altă lucrare: Am văzut 3 porți deschise și cei din poporul Domnului o mare parte erau acolo și așteptau. S-au deschis porțile și diavolul a ieșit pe porți și le-a zis: veniți să vă arăt gloria lumii. Au stat mai mult timp și am văzut un munte înalt în Babilon unde diavolul le-a arătat gloria lumii. Mi-i s-a arătat o altă lucrare: Am văzut 4 îngeri care răsunau cu trâmbița în cele 4 colțuri și glasul Domnului a zis: ACUM VA FI UN CUTREMUR MARE DE PĂMÂNT. S-a zguduit pământul și pe nori a apărut un om în haine albe cu o carte în mână zicând: ACUM VA FI PRIMA ÎNVIERE A MORȚILOR. A fost trimis un înger care răsună cu trâmbița și s-au deschis mormintele. Pământul s-a ridicat la câțiva metri și cei care au avut parte de prima înviere au ieșit din morminte. S-a deschis cartea vieții și numele lor erau scrise în acea carte.
Al 2-lea înger a sunat din trâmbiță pentru a doua înviere a morților. Și morții au înviat. O altă carte a fost deschisă în care erau scrise toate faptele rele ce le=au făcut pe pământ. Am văzut printre aceștia și dintre cei ce au fost botezați cu Duhul Sfânt dar au părăsit legământul Glasul Domnului a zis: NUMELE LOR A FOST ȘTERS DIN CARTEA VIEȚII ȘI AU FOST TRECUȚI ÎN CARTEA PENTRU JUDECATĂ PENTRU CĂ ȘI-AU PĂRĂSIT LEGĂMÂNTUL.Mi-i s-a arătat o altă lucrare: Pe pământ venea o mare negură și un ger mare că nu puteau suporta și glasul Domnului a spus: SPUNE LA POPOR PE PĂMÂNT SĂ SE ÎMBRACE GROS CĂ NU VA PUTEA SUPORTA LA FRIGUL CARE VINE. Mi s-a arătat apoi o altă lucrare: Am văzut scaunul de judecată și pe Cel ce s-a așezat pe el, avea cartea în mână. Am văzut pe cei de la prima înviere la dreapta Lui iar ceilalți la stânga. În spatele scaunului era un nor mare de martori ca să judece. Fiecare cum și-a auzit numele a trecut înaintea scaunului de judecată și stătea ca mărturie la cei de pe pământ. Primul a trecut la judecată, un bărbat care a mers pe calea Domnului 25 de ani, dintr-un duh
Reply With Quote