3
de mândrie a căzut de la credință și a săvârșit păcate mari de moarte. L-a judecat și a dat porunca să fie aruncat în foc. Acolo în adânc îl chinuiau 3 balauri. Apoi a trecut la judecată o femeie care a mers pe calea Domnului 30 de ani, dar nu a dat naștere la copii și din pricina aceasta a fost aruncată în iazul de foc. Acolo așteptau 7 balauri cu gurile căscate și o chinuiau grozav. Glasul Domnului a zis: A FĂCUT PĂCATE MARI DE MOARTE ACEASTĂ FEMEIE. După judecata celor din poporul Domnului, au fost judecați cei din Babilon.Apoi am văzut pe cei ce le vesteau Evanghelia pe pământ erau ca martori înaintea lor. După judecată s-au deschis porțile iadului și cei din Babilon au fost aruncați acolo în adânc. Dar în cel mai mare adânc au fost aruncați cei ce au fost botezați cu Duhul Sfânt și au părăsit legământul.
(Vezi: „O revelație Divină despre Iad”, n.r.) Mi sa arătat o altă lucrare: Am văzut cerul cum s-a făcut sul ca o hârtie și pământul a trecut dintr-o dată cu trosnet. A răsărit un cer nou și un pământ nou și s-a arătat un munte înalt. Am văzut pe cel ce a judecat, a dat poruncă la îngeri să coboare o cetate care era Noul Ierusalim,pe muntele acela înalt. După coborârea cetății s-au deschis porțile și mireasa era în
cetate. Glasul Domnului a zis: ACOLO AU INTRAT CEI CE AU AVUT PARTE DE
ÎNTÂIA ÎNVIERE. Porțile au rămas deschise în cetate, la fel și porțile iadului și cei din cetate plângeau pentru cei din adânc care se chinuiau, fiindcă în cetate erau părinții iar în adânc se chinuiau copii și invers. Am privit din nou spre iad și am văzut pe cei ce au părăsit legământul, cum se chinuiau și strigau la Dumnezeu să-i scape de acolo dar le-a răspuns un glas: NICIODATĂ NU V-AM CUNOSCUT. Am văzut între Rai și Iad o prăpastie mare încât nimeni nu putea trece de la unii la alții. După această lucrare Duhul Domnului m-a coborât în văzduh și am fost dusă deasupra Americii și am văzut America pe un ecran, am fost dusă deasupra orașului Chicago. Am văzut un palat mare și o gloată mare aștepta acolo. Domnul mi-a zis: FII FOARTE ATENTĂ LA CE VEZI CA SĂ POȚI SPUNE LA POPORUL MEU. ACEASTĂ GLOATĂ SUNT CREȘTINII DIN ROMÂNIA CARE AU VENIT ÎN AMERICA. S-a deschis poarta palatului și au intrat acolo unde era altarul lui Baal. Domnul a zis: CREDINCIOȘII DIN ROMÂNIA BOTEZAȚI CU DUHUL SFÂNT AU VENIT ÎN AMERICA SĂ ADUCĂ ALTARUL LUI BAAL ÎN ROMÂNIA. La granițele țării îi așteptau ceilalți credincioși din România să vină cu altarul lui Baal. Când au intrat cu el în România am văzut cum se închinau la el o mare gloată din poporul Domnului. Domnul a zis: AICI ÎȘI PETREC CREDINCIOȘII DIN ROMÂNIA NOPȚILE, LA ALTARUL LUI BAAL, CÂND EI TREBUIE SĂ STEA LA RUGĂCIUNE ȘI LA NOPȚI DE VEGHE, SĂ ADUCĂ JERTFE LA ALTARUL MEU ȘI SĂ SE ÎNCHINE LA ALTARUL MEU. Am privit apoi pământul în altă parte și era mare viscol. Am întrebat pe Domnul ce reprezintă viscolul acesta. Glasul Domnului a zis: ACESTA ESTE PRIGOANA
CARE VA PUNE BISERICA DOMNULUI LA ÎNCERCARE. Am văzut o gloată de popor care a trecut prin viscol și glasul Domnului a zis: ACEASTA ESTE BISERICA DOMNULUI DE PE PĂMÂNT CARE VA TRECE PRIN PRIGOANĂ.
Și am mai văzut și pe cei care n-aveau încălțăminte groasă cum îi trântea viscolul la pământ, au căzut și nu s-au mai ridicat. Apoi am văzut pe cei care erau îmbrăcați gros că au putut înainta prin prigoană și au biruit. După ce sa terminat această lucrare am privit în altă parte a pământului și am văzut a doua prigoană reprezentată printr-un cuptor mare de foc. Lângă cuptor era o ființă. Apoi am văzut Biserica cum trecea fiecare pe rând și ființa aceea îi
4
arunca pe fiecare în cuptor. Am văzut pe mulți care trebuiau să treacă prin acel cuptor de foc cum s-au lepădat de credință fiindcă aveau duh de frică. După lucrarea aceasta am văzut un nor plin de strălucire care s
-
a coborât din cer. Glasul Domnului a zis: PRIVEȘTE O ALTĂ LUCRARE CARE VA VENI PE PĂMÂNT. M-am uitat și am văzut cum s-a întunecat, luna s-a prefăcut în sânge. Am văzut un înger că a fost trimis la râul Eufrat să arunce un potir de mânie peste pământ. După ce a aruncat potirul de mânie, izvoarele apelor s-au prefăcut în
sânge. Oamenii alergau într-o parte și-n alta și nu mai găseau apă pe pământ. Apoi am văzut pe pământ o stradă, era cea mai mare din Babilon și ducea la pierzare. Pe strada aceasta mergeau cei din Babilon dar pe acea stradă mergeau și unii din poporul Domnului. Apoi am privit o poartă deschisă spre Biserica Domnului. Glasul Domnului a zis: PRIVEȘTE ȘI VEZI CĂCI Î-ȚI VOI ARĂTA PE CEI DIN POPORUL DOMNULUI. Am văzut un grup de tineri care ieșeau pe poartă și mergeau pe un drum. Atunci glasul Domnului a zis: ACEȘTIA SUNT TINERII DIN BISERICĂ BOTEZAȚI CU DUHUL SFÂNT. Ei mergeau cântând. Glasul Domnului a zis: BISERICA BOTEZATĂ CU DUHUL SFÂNT A SCHIMBAT MELODIILE LA CÂNTĂRI. Acel grup de tineri cântau dar melodiile erau ca ale celor din Babilon. Am văzut șapte grupuri ieșind pe aceeași poartă, melodiile erau ca a celor din Babilon. Ultima dată când am privit am văzut că a ieșit pe poartă un grup smerit și care cântau spre slava Domnului. Am văzut cum îngerii asistau la aceea cântare. Glasul Domnului
a zis: AȘA TREBUIE SĂ CÂNTE ASTĂZI BISERICA DOMNULUI BOTEZATĂ CU DUHUL SFÂNT. Apoi am văzut cum ieșea pe poartă un grup de bătrâni cântând. Dar Domnul nu-și găsea plăcerea în inima lor. A mai ieșit un grup de bătrâni cântând însă
erau smeriți și privirea lor era înspre ceruri. Atunci am auzit glasul Domnului care s zis: AȘA TREBUIE SĂ FIE ASTĂZI BISERICA DOMNULUI DE PE PĂMÂNT, CUM SUNT GRUPUL ACESTA DE BĂTRÂNI.Am privit toate grupurile care mergeau, am
văzut două intersecții. Drumul acela ducea în sus, dar era un alt drum care ducea în altă parte în Babilon. Am văzut cele șapte grupuri de tineri care au trecut împreună cu acel grup de bătrâni cum au plecat spre Babilon, drumul acela ducea spre pierzare. Acolo era Satan care avea două cetăți unde era o mare destrăbălare. Diavolul a intrat cu ei în cele două cetăți, atunci glasul Domnului a zis: AICI AU INTRAT ASTĂZI CEI DIN POPOR. Am privit spre Biserică din nou pe pământ, era din nou o mare întunecime și beznă. Am privit spre răsărit și am văzut cum cobora un înger al Domnului cu o trâmbiță în mână care răsuna asupra pământului și spunea că nu mai e mult și cel ce vine va veni curând. Apoi au apărut trei îngeri cu trei cărți în mână. Cărțile au fost deschise asupra pământului. Am văzut cum o mare gloată venea de pe pământ. Glasul Domnului mi-a zis: PRIVEȘTE LUCRAREA ACEASTA CARE SE VA PETRECE ACUM. Am văzut că acea gloată era ridicată de pe pământ. Glasul Domnului a zis: ACEASTA ESTE MIREASA CARE VA INTRA PE PORȚI ÎN CETATE. Au venit îngerii și au deschi porțile cerului și gloata a intrat acolo. Am văzut această poartă care s-a deschis, acolo era cetatea cerească Noul Ierusalim. Străzile erau pline cu aur strălucitor. Înaintea porților erau cei doisprezece apostoli care au deschis porțile când gloata a ajuns acolo. După ce a intrat gloata pe porți în cetate am văzut pe marele Împărat care era înaintea cetății și-a intrat și El împreună cu gloata și au început să se bucure în cetate. Când s-a terminat lucrarea aceasta s-
au deschis porțile cerului și din nou am fost coborâtă în văzduh și am privit a doua taină ce se va întâmpla pe pământ. Am văzut pe pământ ca atunci când vine vreme rea, tunete
|