Citat:
În prealabil postat de postasul.
O astfel de armata a organizat inchizitia si cruciadele. Iar, generalul X il inlocuia chiar si pe Cristos; se autointitula "vicarivs filii dei".
|
Vedeti, domnule, de unde izvorasc toate problemele, si de ce aveti nevoie de Biserica ?
Pai daca nu ati fost in stare sa interpretati corect o amarata de postare[ pe care am facut-o eu pe forum, ati interpretat-o
literal, adica cu totul aiurea, deoarece era
o alegorie ; va dati seama ce ciorba iese cand va apucati sa interpretati Biblia de capul dumneavoastra ?!
Citat:
În prealabil postat de postasul.
Apostoli ca Bartolomeu sau Andrei (de la care nu ne-au ramas scrieri) au propovaduit aceeasi invatatura ca apostolii Petru sau Pavel. "Dar chiar dacã noi însine sau un înger din cer ar veni sã vã propovãduiascã o Evanghelie, deosebitã de cea pe care v-am propovãduit-o noi, sã fie anatema! Cum am mai spus, o spun si acum: dacã vã propovãduieste cineva o Evanghelie, deosebitã de aceea pe care ati primit-o, sã fie anatema!"(Galateni 1:8,9). ".
|
Si aratati-mi va rog unde scrie ca evanghelia propavaduita de Petru si Pavel este cuprinsa in intregime in Biblie.
Un om de bun simt se uita la dimensiunile Noului Testament, se gandeste la activitatea lui Iisus Cristos (cel putin 3 ani de predici, discutii private cu apostolii), la activitatea apostolilor, si nu poate ajunge decat la o singura concluzie.