View Single Post
Vechi 28.07.2010, 12:49:27
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Doamne ajuta

Dragii nostri azi dimineata am fost la Sfanta Biserica si am pus acatist pentru 40 de liturghii deoarece nu ne merge bine de un timp numai necazuri si necazuri ,cu mama acum multumimlui Dumnezeu ca a vindecato si macar se poate misca greu dar merge cu mana stanga se chinuie inca nu poate mare lucru sa faca cu ea mai mult cu dreapta ,multumim celor care sau rugat alaturi de noi si se roaga noi stam inca aici in chirie dar zilele trecute am primit vestea sa ne mutam pana in septembrie deoarece vor sa vanda proprietatea asta si doresc sa o eliberam inca nu este sigur dar ei neau anuntat sa ne asteptam si sa ne cautam intre timp in alt loc peste tot este greu si mult chiria pe luna ajunge cel putin 500 de lei si nu ne putem permite vine scoala si gradinita trebuie carti caiete hainite de incaltat si celelalte inca nimic nu am reusit sa cumparam deoarece nu ne permitem decat sa ne taraim viata de zi cu zi si atat nu stim ce vom face timpul trece repede si trebuie procurat tot din timp ,necesar pentru scoala ,ne dorim din suflet sa ne putem cununa sa pot sa merg la primarie sa sa vb cu primarul sami dea locuinta cu chirie de la anl mam interesat si actele costa in jur de 350 de lei cu tot cu analize si la primarie tare as vrea sa ma cunun sa fm si noi in rand cu lumea ,chiar vorbeam dimineata cu parintele si mia spus ca nu este prea de folos jumatate de molifta care neam luato noi ca tare bine ar fi sa ne cununam civil sa putem sa ne luam si cealalta de jumatate de molifta sa traim fara de pacat in fata lui Dumnezeu caci este mare pacat asta stim si noi dar ce am putea sa facem cand peste tot este greu si mai ales cu criza asta profita mai toti sa le fie bine lor si iti cer fara mila pe orice hartie adeverinta bani ,ne este foarte greu numai Dumnezeu si Maica Domnului stie durerea noastra a tuturor si pentru ce se roaga ,Dumnezeu si Maica Domnului sa ne ajute si sa reusim sa fim si noi in rand cu lumea ,va dorim din suflet sanatate si credinta in Dumnezeu caci puterea lui Dumnezeu este mare Doamne ajuta si Maica Domnului sa fie cu noi.Amin.
Reply With Quote