View Single Post
Vechi 28.07.2010, 16:26:34
kesarion_breb kesarion_breb is offline
Banned

Data înregistrării: 30.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de postasul. Vezi mesajul
Existenta Duhului Sfant se poate vedea dupa roade (nu dupa parerile unuia sau altuia).Sfanta Scriptura expune care sunt roadele firii pamantesti si care sunt roadele Duhului:

Roadele firii:
"si faptele firii pãmîntesti sunt cunoscute, si sunt acestea: preacurvia, curvia, necurãtia, desfrînarea, închinarea la idoli, vrãjitoria, vrãjbile, certurile, zavistiile, mîniile, neîntelegerile, dezbinãrile, certurile de partide, pizmele, uciderile, betiile, îmbuibãrile, si alte lucruri asemãnãtoare cu acestea. Vã spun mai dinainte, cum am mai spus, cã cei ce fac astfel de lucruri, nu vor mosteni Împãrãþia lui Dumnezeu."(Galateni 5:19-21)

Roadele Duhului:
"Roada Duhului, dimpotrivã, este: dragostea, bucuria, pacea, îndelunga rãbdare, bunãtatea, facerea de bine, credinciosia, blîndetea, înfrînarea poftelor."(Galateni 5:22,23)

Judecand dupa cele scrise in Scriptura, poti vedea cum stai tu.
Bai sectarule hai sa te invat eu niste lucruri ca eu unul nu am ce sa invat de la tine !!

"Dar când va veni Acela, Duhul Adevărului, El vă va călăuzi întru tot adevărul; că nu de la Sine va grăi, ci cele ce va auzi va grăi și pe cele viitoare vi le va vesti." (Ioan 16, 13)

Duhul Adevarului ne-a invatat de 2000 de ani in Biserica lui Hristos ca painea si vinul aduse ca daruri se transforma prin lucrarea Duhului Sfant si a preotului slujitor in sfantul trup si in sfantul sange al Domnului Hristos !! Voi credeti ca asa ceva nu are si nu poate avea loc in Biserica lui Hristos !! In aceasta situatie este evident ca sunteti potrivnici Duhului Adevarului si mintiti Duhului Sfant ! Ori asa ceva nu poate avea loc sub influenta Duhului Adevarului, ci sub influenta duhului minciunii, pentru ca Duhul Adevarului nu Se contrazice pe Sine Insusi !! Deci voi sunteti calauziti de duhul minciunii, izvorat de la satana care este tatal minciunii, si nu de Duhul Adevarului !!