View Single Post
Vechi 28.07.2010, 16:33:48
vidoveczandrei's Avatar
vidoveczandrei vidoveczandrei is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.02.2010
Locație: oradea
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru vidoveczandrei
Implicit

Citat:
În prealabil postat de kesarion_breb Vezi mesajul
Bai sectarule hai sa te invat eu niste lucruri ca eu unul nu am ce sa invat de la tine !!

"Dar când va veni Acela, Duhul Adevărului, El vă va călăuzi întru tot adevărul; că nu de la Sine va grăi, ci cele ce va auzi va grăi și pe cele viitoare vi le va vesti." (Ioan 16, 13)

Duhul Adevarului ne-a invatat de 2000 de ani in Biserica lui Hristos ca painea si vinul aduse ca daruri se transforma prin lucrarea Duhului Sfant si a preotului slujitor in sfantul trup si in sfantul sange al Domnului Hristos !! Voi credeti ca asa ceva nu are si nu poate avea loc in Biserica lui Hristos !! In aceasta situatie este evident ca sunteti potrivnici Duhului Adevarului si mintiti Duhului Sfant ! Ori asa ceva nu poate avea loc sub influenta Duhului Adevarului, ci sub influenta duhului minciunii, pentru ca Duhul Adevarului nu Se contrazice pe Sine Insusi !! Deci voi sunteti calauziti de duhul minciunii, izvorat de la satana care este tatal minciunii, si nu de Duhul Adevarului !!

Duhul Sfant poate sa ierte un om,chiar daca a facut unele pacate ca si celalate doua Persoane a Sfintei Treimi?
"Cand e vorba de lucruri trecatoare si pamantesti, suntem sarguitori si ravnitori, dar cand putem agonisi atat de usor pe cele netrecatoare si vesnice, noi intarziem si trandavim."Sfantul Ioan Gura de Aur