View Single Post
Vechi 28.07.2010, 18:09:49
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de danyel Vezi mesajul
Eu nu sunt pe deplin convins ca acesta e un caz este real deoarece cateva lucruri pe care le spune el cu privire la tunderea in monahism, Molitfele Sf Vasile etc, nu bat deloc cu invatatura ortodoxa
Păi de ce să nu crezi? Nu vezi că s-a scârbit omul de pedofilie și lepădarea pomelnicelor și neieșirea dracilor din creștini și de bani și de minteresele teritoriale ale maimarilor și de idoli... păi el nu știe că idolul cel mare e vânzarea, lepădarea, lăcomia, minciuna, răutatea, pofta, păcatul și mîndria... căci dacă te lauzi și te semețești ca să osândești și să surpi spre distrugerea fratelui tău... ăla e idolul... aia e sminteala, că stai și aștepți mîntuirea și moștenirea ca gLumea și nu mai plîngi de mama focului că nici azi n-ai avut Credință, nici tu și nici fratele tău... păi fiindcă n-ai postit, nu te-ai rugat, nu ai avut milă, n-ai avut lucru duhovnicesc, n-ai tăinuit ci te-ai lăudat și iar ai greșit cu ochiulhul așa ca mine:

Citat:
„Deci Credința și Lucrarea una sunt în Cuvântul lui Dumnezeu. Dar nu te teme dacă nu poți căci poate Dumnezeu și El își ține jurământul și toate promisiunile și plinește toată Scriptura făfă-ndoială... căci suntem Astăzi la capitolul Apocalipsis... și vremea e tot mai puțină din pricina păcatelor și mîndriilor și osândirilor noastre.”
Păi eu am vrut să scriu fără-ndoială... dar a ieșit un îndemn demn de toată lenea și pootoareaoarea... Și unde pute, unde miroase a iad, unde e cloacă, acolo țâșnesc viermi pe la ochișori, viermi ce dansează... Samba sau Lambada.

Last edited by vsovivi; 28.07.2010 at 18:12:44.
Reply With Quote