SUFLETUL animalelor dupa moarte..
Buna tuturor!Sunt foarte suparata pot spune chiar intr-o stare depresiva pentru ca ''puiul''meu(catelul) de 14 ani numai este langa mine de 3 luni.Eu am 22 ani iar el avea 14 ,va dati seama ..am crescut langa el,dureros chiar si acum cand scriu plang.Am sa spun doar niste chestii uimitor de crezut.
Inainte sa moara,doar un ochi mai avea deschis iar celalalt ii trepida...eu m-am dus inaintea lui ,cu lacrimi in ochi si foarte mare durere iar el..ce credeti?pentru o secunda mi-a clipit normal iar in coltul ochiului era umed,nu eram singura ,deci nu fabulez.
Un alt fenomen foarte foarte uimitor;dupa ce si-a dat sufletelul ,iubitul meu nu m-a lasat sa stau chiar in fata lui pentru ca ii faceam mai mult rau...il priveam de la distanta.Dupa ce nu ii mai batea inima de minute bune cand am pus capul pe corpul lui si plangeam am crezut ca inebunesc simteam ca numai stiam ce se intampla...deodata a inceput inima din nou sa ii bata cateva secunde,ca si cum ar fi batut doar pentru mine si sa imi arate cat de mult ma iubeste.
Foarte greu,mi-e tare greu sa trec peste asta,il visez mai mereu si chiar cand imi este cel mai greu imi apare in vis.Cred cu tarie ca de undeva de acolo are grija de mine si ma voi vedea cu el dincolo de moarte
|