View Single Post
Vechi 28.07.2010, 18:45:07
danyel danyel is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2006
Locație: Cluj Napoca, Ardeal ,Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zorobabel Vezi mesajul
Pe forumul asta nu se poate vorbi civilizat? Voi chiar va considerati crestini?TI-am spus ca MERGEAM la biserica, asta am spus prin ortodox practicant. Ok, reformulez, eram unu care mergea la biserica cautandu-l pe Dumnezeu ca sa nu mai folosesc expresia "practicant"

De Sf Parinti am auzit tarziu, de scrierile lor ma refer, ca asa de nume auzisem.
Iar de Biblie crezi nu crezi, chiar nu stiam. Auzisem de Hristos ca e Mantuitorul si cam atat. Iar mesajele la biserica erau la sfarsit si pt 10 minute, o data nu am auzit un indemn sa mergem acasa sa citim Scriptura. Trebuia sa ma multumesc cu mesajul care imi era prezentat si atat.Si aveam 14 ani pe atunci(cand am inceput sa merg). Deci nu ma poti acuza ca eram indiferent, cautam si eu cum puteam.
Cum ai vrea sa ma manifest in fata minciunii, sa o laud? sa o iau cu vorbe frumoase? nu, ci o dau pe fata

Vezi, acum poti sa reformulezi , deci n-ai fost practicant, asa frate, nu umbla cu minciunile, se pare ca nu erai nici atent la slujbe ca daca ai fi fost iti dadeai seama ca la Sfanta Liturghie se citeste de 2 ori in Biblie, numai ca probabil lipseai cand se citea

Nu te acuza nimeni daca esti sincer, ba mai mult tu acuzi ortodoxia fara ca sa o cunosti cu adevarat, unde mai este dreptatea?

Ce comportament sa-mi revizuiesc? tot ce am zis a fost adevarul, nu am umblat cu minciuni si ocolisuri, spre deosebire de dumneata care ponegresti ortodoxia si o calci in picioare cu nerusinare macar ca se dovedeste ca habar nu ai cu ce se mananca, si cand incercam sa iti aratam ca n-ai dreptate, folosesti repede pretexte ba ca vorbim pe un ton nepotrivit, ba ca nu iti convine cum punem problema deoarece suntem ortodocsi spurcati care nu este posibil sa aiba dreptate

Pacea lui Hristos, la care ați fost chemați, ca să alcătuiți un singur trup, să stăpânească în inimile voastre, și fiți recunoscători.(Coloseni 3:15)

Last edited by danyel; 28.07.2010 at 18:50:50.