View Single Post
Vechi 28.07.2010, 19:42:06
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit

Păi dragul meu Kesarion, nu ți-am zis eu că dumneata le știi pe toate? Nu ți-am zis că n-are sens să mai discutăm? Păi cum știi tu așa de bine și cine te-a convins atât de ușor? MM sau ESTerra sau ziaristul Sorin Dimitrescu?

Niciunii, ci manualul lui antichrist de sectologie și eresologie băgat la școlile de Teologie și care-l avea pe prima pagină pe cezarul, pe oracolul ăla de la Scornice-ști... el te-a ademenit ca să primiți pe lucsifer peste biserici.

Apoi a scos zvonul că nenea te va ajuta și tu numai că trebuie să lupți cu sectele și cu ereticii căci nenea se dădea ortodox... și tanti grijania a zis că a văzut în zaț că trebuiesc ucise toate vrăjitoarele.

Și cine zici că sunt sectele și ereticii? Toți ceilalți afară de nenia... firește... și dumneata l-ai crezut, și pe nenia și pe tanti grijania, că au scos zvonul că e mare ortodox.

Păi dragul Meu, tu nu ai citit că numai Dumnezeu știe așezarea inimii fiecărui credincios înaintea Lui și că omul nu vede ca Domnul?

Tu zici că ai discernământ? Tu știi cine e sectă și cine nu? Tu ști cine e eretic și cine nu? Tu ști cine minte și cine nu?

Păi cum o să-ți dai seama fără să te rogi la Dumnezeu? Și de ce ți-ar descoperii? Ca să-i osândești pe frații tăi? Sau nu te temi că vei fi socotit la fel cum a pățit sluga Împăratului căre i-a iertat mult doar pentru că L-a rugat și tu abea ieșit la libertate, pentru treizeci de arginți îl sugrumi pe datornicul tău?

Și spui că:

Citat:
...pretentiile acestor naivi inselati de satana, nu pot decat sa ma mir de iluzia in care le place unora sa traiasca, desi aceasta iluzie nu are nici un fundament si nici un argument, ci doar sustinere in iluzii si amagiri satanicesti !!!
Eu mă mir de altceva... cum de MM e pe-o minte cu tine după atâtea pagini citite... la tine înțeleg, că nu te-ai documentat, dar ea... la ea cred că e vorba de altceva... dacă nu ia marihoana sau dacă nu mestecă tutun sau frunze de coca... cred că e râvna aia deșartă... altfel nu pot să-mi închipui ce i-a promis lucsifer.

Last edited by vsovivi; 28.07.2010 at 20:04:20.