Cozia , romanii cred ca efamilia mea se confrunta cu o situatie usoara si de aceea multi s-au indepartat de noi , tratand cu indiferenta aceasta situatie . Nu este deloc o situatie usoara ,este foarte grava .
Nu putem face public multe lucruri , deorece asteptam ca institutia competenta sa investigheze acest caz .
Crezi ca mi-a fost usor sa cer ajutorul romanilor ? Nu , nu m-am simtit deloc bine ca am ajuns la mila oamenilor . Nu doresc ca nimeni sa nu treca prin ceea ce trece familia mea .
Noi , cu toate ca suntem bolnavi , nu ne lasam infranti . Cand gasim ceva de lucru ,nu refuzam , lucram , pt a castiga un ban in plus . Nu ne este frica de munca . Imi place sa lucrez , decat sa stau toata ziua degeaba , fapt care m-ar plictisi .
De ce romanii nu inteleg ca lupta impotriva coruptiei si ilegalitatilor din aceasta tara ,nu se face de unul singur ?
De ce credeti ca ajung oamenii simpli in asemenea situatii ? Stiu ca noi , oamenii simpli , suntem usor de manipulat si cei mai rau este ca stiu ca suntem fricosi si indiferenti fata de problemele altora .
Ieri a fost o alta familie jertifita si umilita , azi a fost familia mea si maine va fi o alta familiei . Daca nu vom face ceva impotriva celor corupti din toate institutiile statului roman , viitorul Romaniei nu va fi bun .
Trebuie sa incepem sa avem curaj sa dezvaluim lumi intregi cand cineva ne incalca drepturile de om si ne umilesc aducandu-ne in culmea disperari .
Credeti ca imi este frica sa spun adevarul despre cei care comit fapte ilegale ? NU ! Nu imi este frica . Frica mi-ar fi daca as minti , Miniciuna mai devreme sau mai tarziu tot iese la suprafata .
Nu -ma intimideaza ca primesc amenintari de la unele persoane , ca o sa fiu violata . Dupa ce i-am spus fiului eu acest fapt , el mi-a spus ca si el a fost amenintat .
Dupa cum vedeti , viata noastra este amenintata si tot luptam cu raul . Dumnezeu sa ne apere , asa cum ne-a aparat mereu viata si il rog in fiecare zi sa nu ne uite .
Dumnezeu cu noi si cu toti oamenii necajiti . Doamne ajuta !
|